Camso nieuws
08-03-2021
SPEEDWAY WARNETON PAASMAANDAG 05 
Vrijdag heeft de Veiligheidsraad beslist, dat vanaf 1 april, evenementen buiten kunnen met maximaal 50 toeschouwers. Volgende Veiligheidsraad is op 26 maart. Volgens eerste minister Jambon, gisteren op de televisie, zou misschien zelfs iets meer kunnen (100 toeschouwers ?) indien de cijfers verder gunstig evolueren. Ook spreekt men van versoepelingen aan de grens, voor eind maart.
BELANGRIJK: In het Staatsblad van gisteren, staat het nog niet van de 50 toeschouwers, maar er komt op 12 maart (vrijdag) een nieuw Ministerieel Besluit waar dit behandeld wordt. DUS ALLES IS VOORLOPIG NOG ONDER VOORBEHOUD.
CAMSO HEEFT BESLOTEN OM TOCH TE ORGANISEREN, OOK ALS MAAR 50 TOESCHOUWERS TOEGELATEN WORDEN.
BELANGRIJK: Wij moeten wel nog de toelating krijgen van Mevrouw de Burgemeester van Comines-Warneton. Wij vermoeden dat dit geen groot probleem zal zijn, daar wij vorig jaar ook de vergunning gekregen hebben voor 5 organisaties en de administratie steeds tevreden was, hoe de corona maatregelen op het circuit gerespecteerd werden.
Wij denken, dat de Gemeente zal wachten met deze vergunning tot na de volgende Veiligheidsraad (26 maart), om te zien hoeveel toeschouwers effectief binnen mogen.
Dit betekent, dat dan alles zeer snel zal moeten gaan.
Daarom bereiden we nu reeds alles voor:
- Degenen, welke zeker zijn, dan NIET te kunnen rijden, worden verzocht dit snel mede te delen, zodat we exact weten hoeveel piloten we hebben. Hun inschrijving wordt dan verplaatst naar de volgende organisatie. Men kan afzeggen tot TEN LAATSTE 1 APRIL.
- Volgende klassen rijden: Prive Cars, Bangerstox, Camso Hot Rods, Lightning Rods en Super Prive Cars. GEEN caravan race.
- Iedere klasse, uitgenomen de Bangerstox, rijdt DRIE reeksen en een finale.
- De covid bijdrage voor de piloot is 25€. Wie in 2 klassen rijdt, betaalt dit uiteraard maar 1 keer
- De inkom is 20€, OOK voor kinderen onder de 16 jaar, daar ze meegerekend worden als toeschouwer.
- De inkom voor de mekanieker wordt ter plaatse betaald, alsook voor de toeschouwers, welke bij de piloten mee zijn.
- Iedereen, ook de toeschouwers, kan binnen parkeren, mits het nemen van een parkingticket.
- Graag opgeven van de mekanieker per email of messenger
- TOESCHOUWERS: In eerste instantie worden toegelaten de toeschouwers, welke een abonnement hebben. Daarna de familie van de piloten (bijvoorbeeld kinderen, ouders). De piloten zijn verantwoordelijk voor de naam, welke ze opgeven als toeschouwer (dit kan veranderd worden tot de zondagavond 20u00). Indien ze een naam opgeven en de persoon in kwestie komt niet, dan zal de piloot de inkom moeten betalen. Het gaat natuurlijk niet op dat men namen opgeeft; dat er dan een tiental niet komen (omdat het regent, omdat het te koud is etc.) terwijl er honderden anderen graag zouden komen. Als er dan nog plaatsen over zijn, of indien het aantal toegelaten toeschouwers verhoogd wordt, dan kunnen de toeschouwers, welke verleden jaar, minstens tweemaal gekomen zijn, reserveren en hun inkom ter plaatse betalen. Wie reserveert als toeschouwer en niet afkomt en ook niet afzegt ten laatste de zondagavond om 20u00, zal voor de volgende wedstrijden op een reservelijst komen.
- De inkomtickets, welke aangekocht zijn in oktober, zijn NIET geldig voor deze wedstrijd, maar wel voor de EERSTE BANGER MEETING (waarschijnlijk 2 of 23 mei); De reden is eenvoudig: Als U nu uw inkomticket gebruikt, dan bestaat de kans, dat U te laat bent als de Bangers rijden (omdat we compleet zijn) en ik denk niet dat dit de bedoeling is.
- Verdere details zoals corona maatregelen op het circuit, frituur, hamburgers, parking buiten etc. komen als we de vergunning gekregen hebben.
- Voorlopig hebben we 200 inschrijvingen. We hebben aangevraagd om er 220 te mogen toelaten. We kunnen dus nog enkele inschrijvingen aanvaarden. Opsturen naar mijn Duits adres of in de bus gooien op het circuit ALLEEN TUSSEN NU ZONDAG 14 MAART 16u00 EN MAANDAGNAMIDDAG 15u00. Dan zijn wij op het circuit. De inschrijvingen, welke daarvoor of daarna in de bus gegooid worden, worden NIET aanvaard.

Camso speedway

Terug naar Mrt (2021)