Jan -Feb -Mrt
Apr-Mei-Jun
Jul-Aug-Sep
Okt-Nov-Dec
 
Camso nieuws
14-02-2021
1° Degenen, welke ingeschreven waren voor de wedstrijd van november, zijn VOORLOPIG ingeschreven voor de eerste wedstrijd (14 maart ??? maar dit is verre van zeker; we gaan meer weten, eind februari). Deze deelnemers staan op www.camso.com onder “Coureurs”. Iedereen zal zijn deelname nog moeten bevestigen, eens we zeker zijn van de datum, dat we mogen organiseren. Degenen, welke verleden jaar een abonnement hadden en geen nieuw abonnement nemen voor 2021, zullen van deze lijst verwijderd worden en hun inschrijving van november zal terugbetaald worden.
2° BELANGRIJK: de data op het kalender zijn voorlopig. Als 14 maart niet zou kunnen doorgaan, zal deze wedstrijd verplaatst worden naar Pinkstermaandag 24.05. Indien Pasen niet kan doorgaan, nemen we 12 juli en voor Paasmaandag nog een datum op het einde van het seizoen. Ook indien we beperkt zouden zijn tot maximaal 100 toeschouwers, zullen we organiseren (maar dan natuurlijk zonder Bangers).
3° BELANGRIJK: Degenen, welke een abonnement nemen, moeten er rekening mee houden dat wanneer een wedstrijd verplaatst wordt door Covid en zij op de nieuwe datum niet kunnen rijden, ze geen terugbetaling krijgen. Dus neem alleen een abonnement als U zeker bent dat U bijna alle data kunt rijden.
4° Het is NIET mogelijk om een abonnement te betalen op de eerste wedstrijddag (14 maart ???). Daardoor zouden er grote files ontstaan aan de ingang en dat moeten we absoluut vermijden, daar er zeker nog covid restricties zullen zijn. Alle abonnementen moeten op voorhand betaald worden en wie nog een deel van zijn abonnement 2020 moet betalen, moet dit ook op voorhand doen.
Er zijn 4 mogelijkheden
- Opsturen per post, liefst aangetekend naar mijn Duits adres (zie www.camso.com)
- Opsturen met een koerierdienst zoals Fedex, DPD, UPS etc.
- Geld overschrijven per WESTERN UNION BANK. ZEER BELANGRIJK: in dit geval op naam van Roland Vandermeersch met mijn Duits adres. Op naam Camso kan ik dit NIET afhalen in Duitsland, daar Camso een Belgische firma is. Ook mijn identiteitskaart nummer PRIVAAT aanvragen en vermelden.
- Hopelijk kunnen we voor de eerste organisatie een inschrijf dag houden op het circuit, maar dit is niet zeker door Covid.

Camso speedway

Terug naar Feb (2021)