Jan -Feb -Mrt
Apr-Mei-Jun
Jul-Aug-Sep
Okt-Nov-Dec
 
Speedweeks Florida groeit
28-01-2021
De speedweeks zijn weer begonnen en ook dit jaar zijn er weer meer races bijgekomen op steeds meer banen in Floridia. Hieronder een overzichtje waar er extra wordt gereden.

Zo heeft Bubba raceway extra dit jaar de Short Track Super Series Big Block Modifieds die van 27 januari tot en met 30 januari  daarna de Lucas Oil  late models die op 1 en 2 februari op Bubba rijden.

Op East Bay Raceway waar ze vanaf 19 januari tot 23 januari  met de UMP modifieds  de All Stars Sprint cars op 1 en 2 februari.

De USCS sprint series  komen naar Hendry county motorsport park de meest zuidelijke dirt speedway baan in USA op 5-6 februari. Deze baan is 2,5 uur vanaf Orlando is.

Op Auburndale speedway rijden de figure of 8 late models voor de World figure of 8 tour op 12-13 februari.

Marion County speedway heeft een  speedweekend met o.a de mini sprints op 5-6-7 februari . Deze baan ligt 2 minuten rijden met de auto van Bubba Raceway.

Natuurlijk wordt er ook nog volop geracet op Voluisa,Daytona en New Smyrna en nog wat andere kleine lokale banen.

Wil je een keer een echte race vakantie dan zijn de speedweeks in Floridia de beste weken om dat te doen want je kunt elke dag naar de races en er is een hele variatie aan banen en klassen.

Pewi.nl


Terug naar Jan (2021)