Jan -Feb-Mrt
Apr-Mei-Jun
Jul-Aug-Sep
Okt-Nov-Dec
 
Update aanmelden Wallshaker
06-01-2021
Beste Heren, Coureurs 
Nu we de feestdagen gepasseerd zijn, kunnen we stillaan beginnen uitkijken naar een hopelijk normaler (Race) jaar. Te beginnen met de Wallshaker. Deze zal plaatsvinden op 7 of 14 maart. Dit weten we normaal tegen eind januari met zekerheid te zeggen. Tegen dan zal er ook meer duidelijkheid zijn I.V.M. het aantal toegelaten toeschouwers voor deze wedstrijd. We kunnen voor deze wedstrijd MAX 40 BANGERS AANVAARDEN. Nadien volgt een reservelijst indien we er meer hebben. 
De piloten welke zich aangemeld hadden voor de wedstrijd van November/December vorig jaar en alreeds betaald hebben zijn AUTOMATISCH aangemeld voor de Wallshaker in maart. Klik hier de lijst met piloten welke zich niet meer moeten aanmelden. Indien je niet van plan bent te rijden, gelieve ons een berichtje te sturen. Zoals je kan zien staan achter sommige namen nog een rood vakje. Dit betekend dat de Fiche met de gegevens van de piloot en/of mekanieker nog niet in orde is. Gegevens die nodig zijn : Naam , Adres, Telefoonnummer en mail. De gegevens kunnen verstuurd worden naar : info@camso.com of via messenger naar CamsoSprl. ( https://www.facebook.com/camso.sprl ) 
BETREFFENDE PILOTEN WELKE NOG NIET OP DE LIJST STAAN MAAR WILLEN RIJDEN MET DE WALLSHAKER. Aanmelden kan via de website ( www.camsobangers.com ) of  door hier te klikken

Deze piloten moeten ook GEEN extra gegevens meer sturen daar we alle gegevens hebben door het invullen van het aanmeldingsformulier. 
LET OP ! De aanmelding is pas COMPLEET na het betalen van de €20 voor piloot en €20 voor de mekanieker. Geld opsturen is 1-malig door de COVID SITUATIE. Vanaf de Hells Bells wedstrijd is het terug normaal. Het geld kan worden verstuurd naar volgend adres : 
Roland Vandermeersch
Kohlstrasse 35
D-40883 RATINGEN (Duitsland)
Bij Vermelden Van Naam(en), Klasse & Startnummer !  
Dat was het voor nu .Een hele boterham , we zijn er ons van bewust. We proberen jullie allemaal wat op de hoogte te houden wat er zich achter de schermen afspeelt. Hopelijk is het voor iedereen duidelijk. Stuur ons gerust een berichtje voor bijkomende vragen / Opmerkingen. We houden jullie op de hoogte I.V.M. verdere ontwikkelingen.

Camso bangers


Terug naar Jan (2021)