Jan -Feb-Mrt
Apr-Mei-Jun
Jul-Aug-Sep
Okt-Nov-Dec
 
Wist je datjes
01-01-2021
- Niet schrikken maar de man op de foto is Boschje die blij is met het kadootje van de Pewi Racing team ( vereniging ) waar hij natuurlijk lid van is. Ja vele hebben Boschje al sinds maart niet meer gezien maar het gaat goed met hem en ja hij is weer rijker geworden. Hij mist wel het racen en hoopt toch weer snel langs de racebaan te staan.

- Dat er afgelopen zondag in St Day is gereden en afgelopen maandag in Taunton beide liggen nog een een deel van Engeland waar dat kon.

- Dat de datums van Texel bekend zijn namelijk op 20 juni en het speedweekend is 17-18 juli natuurlijk wel allemaal onder voorbehoud

- Dat volgend jaar autocross club de Kempen 50 jaar bestaat
- Dat webmaster Pewi Peter afgelopen jaar maar 8 wedstrijden heeft gedaan wat het minste is in ruim 30 jaar, ook heeft hij geen een nieuwe baan bezocht waarmee hij op 145 banen blijft staan.

- De midgets moeten nog even wachten voor  de Chili Bowl maar deze week in Tulsa wordt de Lucas Oil Shootout wordt verreden in diverse klasse en zijn er maar liefst 1384 autos ingeschreven. Een leuk weetje is dat er afgelopen woensdag 99 heats zijn gereden van 8 ronden in 10,5 uur.

- We weten dat jullie wist je dat je leuk vinden maar we hebben ook jullie nodig , dus heb je een wist je datje stuur hem dan naar peter@pewispeedway.eu

Terug naar Jan (2021)