Camso nieuws
28-12-2020
Beste speedway vrienden,

Een vreselijk jaar loopt langzaam ten einde. 
Niet alleen voor velen onder jullie was het een moeilijk jaar, maar ook voor Camso was dit zo; op 8 maart na, alleen kleine organisaties met zeer weinig toeschouwers toegelaten. De grote organisaties (World Cup Bangers en Bangerstox Pre 1980 in juni, alsook natuurlijk het Europese kampioenschap Bangers in september) zijn niet kunnen doorgaan. Maar het is niet anders. Op naar betere tijden.

Op 10 januari is er een nieuwe Veiligheidsraad gepland, van de Belgische regering. Dan zullen we meer weten hoe het in januari en februari zal verlopen en of we zullen mogen organiseren, natuurlijk ook rekening houdend met de beslissingen van de Franse en Nederlandse regeringen.

Rond half januari zullen we een uitgebreid bericht publiceren hoe het verder gaat, onder andere met de nieuwe abonnementen 2021; de terugbetaling van sommige abonnementen en inschrijvingen van 2020; de nieuwe inschrijvingen; nieuwe reglementen en zoveel meer.

Ondertussen wensen Marita, Xavier en ikzelf U allen een gezond 2021 toe en hopen U vlug terug te zien op Warneton Speedway.

Terug naar Dec (2020)