Posterholt raceway nieuws
28-11-2020
Naar aanleiding van de corona maatregelen, zijn we als bestuur van P.A.C. niet stil blijven zitten na onze laatste toestaande trainingsdag, ons realiserend dat we nog lang niet van het corona virus af zijn.
We hebben vele uren vergaderd en alle mogelijkheden bekeken, om in 2020 toch nog een  wedstrijd te kunnen organiseren voor onze rijders, maar helaas is het bij trainen gebleven..

Er is besloten om het circuit zodanig aan te passen, dat we in 2021 hopelijk wel een wedstrijd kunnen en mogen organiseren. Natuurlijk makkelijker gezegd dan gedaan. Wat hebben we nodig om hopelijk in 2021in aanmerking te komen voor het organiseren van wedstrijden en zeer zeker niet onbelangrijk, wat gaat het kosten? Tribunes rondom de baan is een eerste vereiste, zodat we de corona regels wat onderlinge afstand betreft kunnen waarborgen en we iedereen een zitplaats kunnen bieden.
We hebben in samenwerking met S.A.P.P. met diverse bedrijven aan tafel gezeten en SAPP is met Friesland Tribunes tot overeenstemming gekomen voor plaatsing van tribunes. Deze zullen 1 Maart 2021geplaatst worden op ons circuit.
Voor het plaatsen van deze tribunes is natuurlijk ook van groot belang dat ze op een deugdelijke en onderhoudsvrije plek geplaatst kunnen worden. Hiervoor zijn diverse bedrijven benaderd. De werkzaamheden zijn door S.A.P.P. gegund aan Theelen grondwerken Posterholt en Kessels Machinaal Bestrating uit Bocholt (Belgiƫ).
Naar aanleiding van deze toch zeer dure investering, is ook besloten om het gehele terrein te voorzien van camerabewaking. Ook hiervoor zijn diverse bedrijven benaderd en is Ralectro uit Roggel als beste voor ons uit de bus gekomen. Het terrein zal dan ook vanaf 1 maart 2021 dag en nacht beveiligd zijn.
Ook zal er een nieuwe verharde oprit als ook en invalide plaats gemaakt gaan worden, maken , zodat bocht 1 gemakkelijker bereikbaar is voor rolstoelgebruikers en kinderwagens.
Tevens zullen we in het nieuwe seizoen, kunnen beschikken over glasvezel voor het internet .
Met al deze nieuwe aanpassingen , hopen we er op om in 2021 toch weer de wedstrijden te mogen organiseren.

Sportieve groet bestuur P.A.C.

Terug naar Nov (2020)