Met Pewi.nl de winter door
15-11-2020
Het is even afwachten dat we nog in december races krijgen maar wij van Pewi.nl gaan toch proberen om elke dag te updaten tot we weer gaan racen.

Zo hebben we nog een paar 100 albums die we moeten terug zetten wat we dan ook heel de winter gaan doen. Daarnaast komt de Pewi strip van Victor Feder nog een keer langs de komende 10 weken. We gaan vele filmpjes plaatsen van vaak lokale tv die bij autocross en speedway langs zijn geweest die we eigenlijk nog nooit hebben gezien of hebben laten zien. Natuurlijk komen er ook weer filmpjes van races, crashes en extreme takken van autosport.

Daarnaast blijven we de races in de VS volgen en zeker de Chili Bowl en de speedweeks in Florida, maar ook Nieuw Zeeland met hun Superstock 240 en de team races. En zodra ze in Engeland weer gaat racen volgen we dat natuurlijk ook weer.

Maar we hebben ook jullie nodig, heb je nog history dan is daar onze history man Victor Feder heel blij mee en kun je die sturen naar v.feder@hotmail.com Ook zijn wij erg blij met wist je datjes of met fotos en info van nieuwe cross-speedway autos deze kun je sturen naar peter@pewispeedway.eu

We blijven proberen Pewi.nl dagelijks een update  iets wat ons tot nu toe dit jaar is gelukt.
We hopen dat er snel licht is aan het einde van de tunnel, zodat we weer verder kunnen met de sport waar we zo van houden. 


Pewi.nl website team

Terug naar Nov (2020)