Warneton 8 november wordt verzet
23-10-2020
BANGER WEDSTRIJD VAN 08.11 VERPLAATST NAAR 22.11 of 6.12
TEXTE EN FRANCAIS CET APRES-MIDI
In deze moeilijk corona tijden, hebben we geleerd, dat we flexibel moeten zijn in onze beslissingen en dat alles kan veranderen van vandaag op morgen.
Er zijn 3 belangrijke factoren om te kunnen organiseren met Bangers
- De Belgische regering en Mevrouw de Burgemeester van Comines-Warneton moet het toelaten met voldoende toeschouwers (400)
- De Nederlandse Banger piloten en toeschouwers moeten kunnen komen
- De Franse piloten en toeschouwers moeten kunnen komen.
HET IS ONZE BEDOELING, DAT WE NOG 2 BANGER WEDSTRIJDEN ORGANISEREN, VOORALEER HET NIEUWE SEIZOEN BEGINT IN MAART 2021.
Vandaag heeft de Belgische regering beslist, dat er TOT 19 NOVEMBER, geen sportwedstrijden met publiek, meer mogen georganiseerd worden en dat evenementen buiten, maximum 200 toeschouwers mogen hebben (dit is te weinig voor een Banger wedstrijd). Ook mag er tot dan geen drank en eten verkocht worden op een manifestatie.
DAAROM HEBBEN WIJ BESLIST OM DE WEDSTRIJD VAN 8 NOVEMBER TE VERPLAATSEN NAAR 22 NOVEMBER, MET 6 DECEMBER ALS RESERVE DATUM (moesten de maatregelen nog verlengd worden of moest het vriezen of sneeuwen). Tegen dan heeft Nederland misschien (was gepland tot 18 november) de maartregelen voor de grensovergang versoepeld.
De laatste Banger wedstrijd zouden wij dan houden op 27 DECEMBER of 3 JANUARI, indien er minimum 30 en maximum 45 Banger piloten zijn. Gezien de weersvooruitzichten 14 dagen op voorhand bekend zijn, kunnen we deze laatste datum eventueel nog verplaatsen van 1 of 2 weken, indien het weer té slecht zou zijn (vriezen of sneeuw).
DAT BETEKENT, DAT DE INKOMTICKETS NATUURLIJK GELDIG BLIJVEN VOOR DEZE NIEUWE DATA. Wie op deze nieuwe datum niet zou kunnen komen, moet dit minimum 1 week op voorhand laten weten; dan blijft dat ticket geldig voor een volgende organisatie, MAAR, eens men zich van de lijst heeft laten schrappen, kan men niet meer er terug opkomen, voor deze datum.
De inschrijvingen voor de PILOTEN gaan gewoon verder (opsturen). BIJ DE BANGERSTOX ZIJN ER NOG 10 PLAATSEN; BIJ DE PRIVE CARS NOG 25.
Ook gaat de verkoop van de INKOMTICKETS gewoon verder. Wacht niet te lang, want het gaat snel. Nu zijn er nog ongeveer 190 plaatsen voor toeschouwers en er komen er soms 20 à 30 per dag bij. DUS SNEL NAAM OPGEVEN (dan komt U op de voorlopige lijst) EN OPSTUREN MET DE POST. Wij gaan waarschijnlijk NIET naar Nieuwleusen , Antwerpen of Rosmalen komen, want het geeft geen zin om 600 à 700km te rijden om enkele tickets te verkopen, daar de meesten opsturen.
HOU HET GEZOND.

Camso speedway

Terug naar Okt (2020)