Toeschouwers Warneton 8 november
20-10-2020
TOESCHOUWERS VOOR DE BANGERS VAN 8 NOVEMBER
SPECTATEURS POUR LES BANGERS DU 8 NOVEMBRE
Zondag zijn opnieuw 37 personen, welke gereserveerd hadden als toeschouwer, en niet gekomen zijn, terwijl wij andere personen hebben geweigerd.
Daarom worden voor de BANGERS van 8 NOVEMBER alle tickets op voorhand verkocht en betaald. MEN KAN DUS NIET RESEREVEREN VOOR 8 NOVEMBER.
Zondag zijn er een 100 tal tickets verkocht geweest. Degenen, welke nu nog een ticket willen, moet een biljet van 20€ (per persoon) opsturen naar mijn Duits adres: 
ROLAND VANDERMEERSCH, 
KOHLSTRASSE 35, 
D-40883 RATINGEN
DUITSLAND
Met vermelding van naam VAN IEDERE PERSOON (en ook adres, telefoon en email als U dat nog niet gedaan hebt voor de vorige organisaties).
Het ticket zal voor U klaarliggen aan de ingang op 8 november.
BELANGRIJK: Wij moeten dit ontvangen hebben tegen ten laatste VRIJDAG 29 OKTOBER; dus zo vroeg mogelijk opsturen.
Na de 29.10, gaan we de resterende 150 of meer  tickets verkopen in Antwerpen, Nieuwleusen en Rosmalen tijdens het weekend van 1 november (wij komen daar later op terug).
De tickets voor de Christmas Trophy voor 6 december, zullen wij verkopen op het circuit, op de wedstrijd van 8 november.
BELANGRIJK OM WETEN:
- Indien de wedstrijd door gaat en U komt niet, dan is het ticket verloren en kan niet voor een volgende organisatie gebruikt worden.
- U kunt het ticket wel doorverkopen, tot de vrijdagavond voor de wedstrijd, MAAR U moet, per messenger of email, de naam doorgeven aan wie U het ticket verkocht hebt.
- Indien we de wedstrijd toch moeten afgelasten, dan is het ticket geldig, tot eind 2021, voor een organisatie met dezelfde inkom prijs.
- Kinderen onder de 16 jaar betalen OOK 20€
BELANGRIJK: WANNEER U HET GELD OPSTUURT, GELIEVE ONS EEN BERICHT TE STUREN VIA MESSENGER OU EMAIL, met de NAAM van iedere toeschouwer. Aldus kunnen wij de toeschouwer reeds op de lijst zetten, in afwachting van de ontvangst van de omslag.A

Camso speedway

Terug naar Okt (2020)