Jan -Feb -Mrt
Apr -Mei -Jun
Jul -Aug -Sep
Okt -Nov-Dec
 
Camso nieuws
16-10-2020
COVID REGELEN VOOR NU ZONDAG 18.10.2020
De overheid legt ons volgende regelen op, om de kans op een covid besmetting zo klein mogelijk te houden
- Aan de ingang wordt de temperatuur gemeten
- MEN MOET HET MONDKAPJE DE GANSE TIJD OP HEBBEN, OOK ALS MEN IN DE TRIBUNE VERDER ZIT DAN OP 1,5m VAN DE BUURMAN!!!!!!! (Dit is een verstrenging tegenover de vorige keer). Kom niet af met deze persoon is in mijn bubbel; dat telt niet.
- BIJ HET ETEN, DRINKEN OF ROKEN MOET MEN NEERZITTEN. En niet de ganse dag een stuk brood of een fles frisdrank in de hand hebben, om het mondkapje niet te moeten opzetten. Wie zich niet aan de regels houdt vliegt eruit en wordt, zolang Covid nog actief is, niet meer toegelaten, noch als piloot, noch als toeschouwer.
- ALCOHOL IS TOTAAL VERBODEN: Iedereen wordt aan de ingang gecontroleerd. Wie het toch zou proberen, wordt de toegang geweigerd en mag naar huis gaan.
- Eens de poort dicht (zondag om 12u00) kan, wie naar buiten gaat, niet meer terug binnen.
- Als de grote tribune voor ongeveer 1/3e vol is, (wanneer de Bangerstox rijden), dan worden geen verdere toeschouwers meer toegelaten. Deze kunnen dan naar de grote berm gaan.
PS: De friture en de parking buiten zijn open. Prive Cars en toeschouwers kunnen GEEN parking ticket voor binnen krijgen, wegens plaats gebrek.

Camso speedway

Terug naar Okt (2020)