Jan -Feb -Mrt
Apr -Mei -Jun
Jul -Aug -Sep
Okt -Nov-Dec
 
Camso nieuws
10-10-2020
VERKOOP TICKETS VOOR DE BANGERS VAN 08.11.2020
1° Op het circuit in Warneton, zullen wij, op 8 november de tickets verkopen voor 6 december. Als er niets veranderd aan de vergunning, zullen al degenen, welke op 8 november aanwezig waren, ook voor 6 december een ticket kunnen kopen (als de regering geen strengere maatregelen neemt, zullen wij zeer waarschijnlijk hetzelfde aantal toeschouwers kunnen nemen in december, als in november.)
2° Voor 8 NOVEMBER zullen wij ALLE tickets OP VOORHAND verkopen. We doen geen reservaties, dit om te vermijden dat er bijvoorbeeld 400 personen een inkom reserveren en er de dag zelf 50 niet komen en wij ondertussen andere mensen hebben moeten weigeren.
3° ALLE tickets/armbandjes staan op naam. Dit betekent dat een ticket niet kan doorgegeven worden. Wij moeten EXACTE lijsten opgeven aan de Politie van de personen, welke aanwezig zijn. Degenen, welke een inkomticket willen, zullen EERST hun naam moeten opgeven via email/messenger.  De naam zal op lijsten komen en alleen deze personen zullen ook op de wedstrijddag binnen kunnen (ook op zondagmorgen zal opnieuw het paspoort moeten getoond worden).
4° Het opgeven van de namen kan gebeuren vanaf morgen of zondag. NIET VROEGER!!! Er zal een bericht komen op facebook.
5° Indien men niet kan komen op 8.11 en 6.12 is het ticket/armbandje verloren en kan NIET voor een latere organisatie gebruikt worden. Dit natuurlijk als de organisatie doorgaat.
6° Indien, door strengere maatregelen van de regering, de organisatie zou moeten afgelast worden, dan worden deze tickets NIET terugbetaald. Ze zullen natuurlijk wel later (tot eind 2021) geldig zijn voor een organisatie in Warneton, met dezelfde inkomprijs.
7° Wanneer U een ticket/armbandje verliest, kan het NIET door een ander vervangen worden. Draag er goed zorg over.
8° Iedereen (coureurs, mekaniekers en toeschouwers) moet op voorhand betaald hebben. De inkom is 20€. Voor de Bangers is de deelname 20€ en de mekanieker betaalt ook 20€.
A/ COUREURS: 
- Iedere Banger coureur heeft recht op 1 mekanieker en 1 toeschouwer. Wij moeten van iedereen de naam, adres, telefoon en email adres hebben. Wij moeten deze gegevens hebben, TEN LAATSTE TEGEN VOLGENDE WEEK VRIJDAG 16 OKTOBER.
- De coureur betaalt voor zijn mekanieker en eventueel zijn toeschouwer (dus slechts 1 betaling, anders wordt het nog ingewikkelder). Dus voor een Banger piloot met mekanieker en 1 toeschouwer is het 60€.
- Deze betaling kan op 18 oktober gebeuren, vooraan aan de kassa, tijdens de wedstrijd.
- Als U niet naar Warneton komt, kunt U het ook meegeven met iemand, welke wel komt, op 18 oktober
- Het kan ook via de post opgestuurd worden (GEEN MUNTSTUKKEN). Wij moeten het ten laatste de ZONDAG 1 NOVEMBER ontvangen hebben. Het is niet mogelijk om over te schrijven.
- Wij zullen waarschijnlijk op zaterdag 31 oktober en zondag 1 november naar Antwerpen en 2 plaatsen in Nederland komen, waar de tickets zullen kunnen betaald worden en afgehaald worden (daarover later meer).
B/ TOESCHOUWERS:
- Wij mogen waarschijnlijk, zoals op 18 oktober, opnieuw 400 toeschouwers aanvaarden. Het zal zeker niet meer zijn. Daarvan zullen wij ongeveer 250 toeschouwer tickets verkopen op het circuit, op 18 oktober. De rest (ongeveer 150) zullen wij verkopen, zoals hierboven vermeld, op 31.10 en 1/11 (Antwerpen en 2 plaatsen in Nederland) en alleen aan Banger fans.
- Men moet op voorhand VAN IEDERE PERSOON de naam, adres, telefoon en email opgeven via email of messenger. Wat NIET kan is: Mijnheer X bestelt bijvoorbeeld 5 kaarten op zijn naam. IEDERE PERSOON WELKE EEN TICKET KOOPT ZAL DIT PERSOONLIJK MOETEN DOEN OP 18 oktober.
- Op 18 oktober worden ALLEEN tickets verkocht aan de mensen, welke BINNEN zijn. Het is NIET mogelijk om op 18 oktober als NIET toeschouwer voor deze wedstrijddag een ticket aan de kassa te kopen voor 8 november.
- Wij zullen morgen of zondag op facebook plaatsen, van wanneer deze reservaties voor 8 november kunnen beginnen.
- Eerst zullen de toeschouwers, welke op 23 augustus aanwezig waren, aan bod komen. Dan degenen, welke in augustus en september minstens 2 van de 3 organisaties gekomen zijn. En pas dan degenen, welke maar 1 keer gekomen zijn op 23/08, 06/09, 27/09 of 18/10.
- We spreken hier wel van toeschouwers. We kunnen evenveel coureurs aanvaarden als op 18 oktober (250 piloten en 250 mekaniekers). Piloten en mekaniekers kunnen zich slechts als toeschouwer aanmelden als er nog plaatsen over zijn. Ze kunnen die dag toch rijden en hun mekanieker meenemen.
- De toeschouwers, welke voor 18/10 gereserveerd hebben en niet afkomen, zullen geen tickets meer kunnen kopen voor de organisaties van november en december. Men kan afzeggen tot de donderdag voor de wedstrijd.
BELANGRIJK: HET HEEFT GEEN ZIN NU REEDS AANVRAGEN VOOR TICKETS OP TE STUREN. WIJ HOUDEN DAAR GEEN REKENING MEE. ALLEEN DE AANVRAGEN, WELKE BINNENKOMEN, VANAF DE VASTGELEGDE DATUM EN UUR, KOMEN IN AANMERKING. Dit zal morgenavond of zondag zijn. Dit om mensen, welke ook niet permanent op facebook zitten, gelijke kansen te geven.

Camso speedway

Terug naar Okt (2020)