Jan -Feb -Mrt
Apr -Mei -Jun
Jul -Aug -Sep
Okt -Nov-Dec
 
Camso nieuws
08-10-2020
CAMSO BERICHT – 06.10.2020
Betreft: BANGERS op 08.11.2020
TEXTE FRANCAIS DEMAIN
- We hebben nu 29 Bangers ingeschreven, met Joseph Lacina, uit Tsjechië nog onzeker, want de regels voor wie uit Tsjechië naar Duitsland komt, zijn, voor het ogenblik, zeer streng. Maar dat kan nog veranderen tegen 8 november. Dus kunnen we er van uitgaan, dat we de minimum 30 Bangers zullen hebben.
- Door de Covid zal dit voor ons een enorme administratie met zich brengen. Daarom zullen wij het aantal Bangers beperken tot maximaal 40 (in plaats van oorspronkelijk 50) en ZULLEN WE DE INSCHRIJVINGEN VOOR 08.11 VOOR DE BANGERS, NU ZONDAG 11 OKTOBER AFSLUITEN, ook als we er geen 40 hebben, zodat we vroeg kunnen beginnen met het opstellen van alle lijsten, welke we moeten ingeven.
- Zoals reeds medegedeeld mogen we maximaal, naast de piloten, mekaniekers en officials, ongeveer 400 toeschouwers aanvaarden. Dat zal natuurlijk een probleem worden, daar wij kunnen aannemen, dat meer toeschouwers willen komen kijken.
- We willen vermijden, dat er piloten/toeschouwers inschrijven en dan niet afkomen (op 27.09 zijn er van de 273 aangemelde toeschouwers, waarschijnlijk door het slechte weer, 71 niet afgekomen) en aldus verhinderen, dat toeschouwers, welke wel willen komen, maar geen ticket meer kunnen bemachtigen, toch niet kunnen komen. Wij mogen namelijk geen tickets verkopen op de dag zelf. Daarom zal iedereen, zowel coureurs als toeschouwers, op voorhand moeten betalen. Tegen het eind van de week zal op facebook komen, hoe we zullen te werk gaan.
- In eerste instantie, zal iedere Banger piloot recht hebben op 1 mekanieker en 1 toeschouwer.
- Daarna zullen een aantal tickets (rond de 250 waarschijnlijk) verkocht worden in Warneton op 18 oktober. Tenslotte zullen ongeveer 150 tickets gereserveerd worden voor Banger fans uit België, Nederland, Duitsland of Luxemburg. We komen daar op terug rond het eind van de week, hoe we dit zullen organiseren. We kunnen nu reeds zeggen, dat we niet iedereen zullen kunnen tevreden stellen.
- Bij de tickets welke in Warneton verkocht zullen worden, aan de toeschouwers ter plaatse, zullen we de eerste kans geven, als dank, aan de toeschouwers, welke ons in de moeilijke tijden zijn blijven steunen, tijdens de organisaties van 23.08, 06.09 en 27.09. Als eerste komen de toeschouwers, welke op 23 augustus aanwezig waren (deze mensen hebben een zeer klein programma gezien, met slechts 91 deelnemers). Dan komen degenen, welke 2 van de 3 data (23.08, 06.09 en 27.09) aanwezig waren. Als er dan nog plaatsen over zijn, komen degenen, welke alleen op 18.10 aanwezig zijn. Kinderen onder de 16 jaar kunnen alleen binnen als ze de 20€ inkom betalen (ze nemen de plaats in van een volwassene).
- Een beetje ingewikkeld, maar onze doelstelling is, om de toeschouwers, welke tijdens de moeilijke periode, blijven komen zijn, te belonen en toch een zo eerlijk mogelijke verdeling te hebben.
- Tegen het eind van de week, komen we daarop terug, hoe we dat exact zullen regelen.

Camso speedway

Terug naar Okt (2020)