Jan -Feb -Mrt
Apr -Mei -Jun
Jul -Aug -Sep
Okt -Nov-Dec
 
Bangers rijden in Warneton 2020
03-10-2020
BANGERS RIJDEN IN WARNETON OP 8 NOVEMBER EN 6 DECEMBER:
LES BANGERS ROULENT A WARNETON LE 8 NOVEMBRE ET LE 6 DECEMBRE: TEXTE FRANÇAIS SUIT DEMAIN
Na overleg met de Banger managers, hebben wij beslist om op deze 2 dagen de Bangers te laten rijden (indien ze willen, natuurlijk).
Voor 8 november mogen we ongeveer 400 toeschouwers (naast ongeveer 160 mekaniekers, 200 piloten en 70 officials) aanvaarden. 
De overheid legt wel strikte voorwaarden op:
- Er mag WEL overnacht worden tussen zaterdag en zondag;
- Mondkapjes verplicht
- Afstand van 1,5 m houden verplicht
- Richtingsverkeer voor de personen, welke zich verplaatsen, zoals aangeduid volgen
- ALCOHOL VERBODEN
Ik moet zeggen, dat deze regels tot nu toe, gedurende onze 4 organisaties, sedert de Covid, zeer goed opgevolgd geweest zijn, door de piloten, mekaniekers, officials en toeschouwers. Onze dank daarvoor. Want het respecteren van deze regels laat ons toe om verder te mogen organiseren.
WIJ MOETEN WEL MINIMUM 30 EN MAXIMUM 50 BANGERS hebben (ik weet ook dat een biertje, na een ganse dag hard werken aan de auto’s zeer lekker smaakt, maar als U denkt, dat U of uw mekaniekers/supporters, daar niet kunnen aan weerstaan, gelieve niet in te schrijven – wij moeten trouwens streng controleren in iedere auto, aan de ingang en om 12uur moeten de poorten gesloten worden en als iemand naar buiten gaat, bijvoorbeeld om een biertje te drinken in zijn auto, mogen we hem niet meer binnen laten).
In tegenstelling tot een normale Banger wedstrijd, en omdat we duidelijk minder toeschouwers mogen aanvaarden als normaal, rekenen wij aan de Banger piloten 20€ aan (in plaats van de 10€) en aan de Banger mekaniekers ook 20€ (in plaats van de normale 10€)
Gezien deze Covid situatie gepaard gaat met een enorme administratieve poespas (allerhande lijsten opmaken) hebben wij afgesproken met de Banger managers, dat voor deze Covid organisaties, de Banger piloten zich rechtstreeks inschrijven bij Camso, ofwel per email (info@camso.com) of via messenger op facebook Camso sprl.
Indien we minimum 30 Banger piloten hebben, zullen we het ganse systeem in gang zetten, van verkoop van tickets op voorhand (er zullen ongeveer 250 tickets verkocht worden in Warneton op 18/10 en 150 tickets in Nederland, voor mensen uit Nederland). Details hoe we dit zullen doen, komt als we zeker zijn, dat we minimum 30 Bangers hebben. Ook zullen alle Banger piloten en mekaniekers op voorhand moeten betalen, dit om te vermijden, dat er een aantal mensen inschrijven, maar niet zouden afkomen en andere toeschouwers aldus zouden verhinderen om te komen, omdat we vol zijn.
Ik hoop dat iedereen begrip heeft voor deze maatregelen, maar ze worden ons opgelegd door de overheid en het is dit of niet mogen organiseren.
KUNNEN aub ALLE BANGER PILOTEN WELKE WILLEN RIJDEN, TEGEN TEN LAATSTE EIND VOLGENDE WEEK (11 OKTOBER) ZICH AANMELDEN, op info@camso.com of per facebook, messenger: Camso sprl. Dit om te weten of we minimum 30 piloten hebben of niet.
Graag opgave van naam, adres, telefoon en email adres + BANGER NUMMER

Camso speedway

Terug naar Okt (2020)