Jan -Feb -Mrt
Apr -Mei -Jun
Jul -Aug -Sep
Okt -Nov-Dec
 
Wist je datjes
02-10-2020
- Dat er een dirt wedstrijd komt volgend jaar in de Nascar, ze gaan dirt op Bristol speedway aanbrengen om ze een wedstrijd in het dirt te doen. De wedstrijd zal zijn op 28 maart. Kans is groot dat een andere grote dirt serie ook die tijd de baan een bezoek zal gaan brengen want de dirt is maar tijdelijk want in september is er nog een Nascar race op Bristol maar nu dan gewoon weer op het asfalt.

- Dat Dudo de Bruijn een spectaculaire comeback had. Nadat hij  2 manches netjes had uitgereden met een zevende en vierde plaats vloog hij in de derde manche spectaculair over de kop. Dudo had zelf niks alleen de auto had veel schade en zijn monteurs gingen  dan ook met man en macht aan het werk om de auto klaar te krijgen voor de 75 ronden finale.Dit lukte en Dudo kon starten en reed de 75 ronden race uit en werd elfde, zijn kleinzoon Jessy won de wedstrijd.

- Dat er van de week 36 bangers waren ingeschreven voor Minderhout

- Dat er dit jaar niet meer in Sheffield gereden wordt, en er zo voor Engeland nog maar 1 sintelbaan is dit jaar waar gereden wordt en dat is Kings Lynn. Er is een wedstrijd toegevoegd op 8 november op Kings Lynn die dan wordt georganiseerd door Startrax.

- We weten dat jullie wist je dat je leuk vinden maar we hebben ook jullie nodig , dus heb je een wist je datje stuur hem dan naar peter@pewispeedway.eu 

Terug naar Okt (2020)