TWSP 40 jaar speedway fotograaf
21-09-2020
Tonny Wissing alias TWSP  heeft dit jaar zijn 40ste jubileum jaar  met fotograferen van stockcars en speedway.Het is niet het jubileum jaar geworden zo als hij dacht want hij zit nu thuis met een gecompliceerde breuk in zijn arm en daarnaast door de corona heeft hij nog geen race gezien. Aanstaande vrijdag wordt hij geopereerd aan zijn arm en dan zit hij nog even in de lappenmand.

Tonny is 40 jaar geleden begonnen met fotograferen op zijn thuis baan Gendt waarbij hij een dorp verder woonde. Daarna heeft hij bijna alle banen gehad en nu maakt hij voornamelijk fotos op de banen Sint Maarten, Blauwhuis en Texel. Tonny is een van de fotograven voor de dirt stockcar F1.

Ook is Tonny vele malen in USA geweest o.a de Daytona speedweeks met de vele races er om heen. Hij is daar dan ook een bekend gezicht bij de banen zoals Volusia speedway en Bubba raceway. Hij heeft dat USA virus ook mee overgedragen aan jullie webmaster, en mocht je ooit naar de speedweeks maak dan zeker een praatje met Tonny.

Tonny veel succes vrijdag en beterschap en we hopen dat we volgend jaar weer kunnen genieten van jou fotos.

Pewi website team

Terug naar Sep (2020)