Camso nieuws
01-09-2020
De toeschouwers, welke zondag willen komen kijken, moeten hun inkom reserveren.
DIT KAN ALLEEN DOOR EEN MESSENGER BERICHT VIA FACEBOOK OF EEN EMAIL TE STUREN. Vermelden van NAAM, ADRES, TELEFOON, EMAIL ADRES VAN IEDERE PERSOON (kinderen ook ouderdom opgeven).
De reserveringen beginnen MORGEN, WOENSDAG, VANAF 8u00. (daar wij deze namiddag naar Warneton vertrekken). NIET VOORAF RESERVEREN, WE NEMEN DE AANVRAGEN NIET AAN, WELKE VROEGER VERSTUURD GEWEEST ZIJN.
De inkom is 20 euro. De wedstrijden beginnen om 10u30 en eindigen om 18u00 (programma komt woensdag op facebook en de site www.camso.com onder “Nieuws”). Er zijn 150 piloten en ongeveer 23 wedstrijden.
Daar we meer toeschouwers mogen aanvaarden dan vorige organisatie, kan iedereen reserveren (ook degenen, welke op 23.08 gereserveerd hebben en niet gekomen zijn).
De friture en hamburgertent zal OPEN zijn. De parking naast het circuit blijft gesloten. Iedereen kan binnen, ook toeschouwers, mits het kopen van een parkingticket (5 euro).
De poort gaat open zondag om 8u00 en om 11u00 moeten we de poort sluiten en kan niemand meer binnen. Als men naar buiten gaat, kan men niet meer terug binnen.
MOND MASKER IS VERPLICHT. Bij het binnenkomen moet iedereen zijn paspoort/ identiteitskaart  tonen. Wij controleren dan indien hij op de reserveringslijst staat.
KINDEREN: Laatste organisatie (23.08) hadden we op ongeveer 100 toeschouwers, 25! Kinderen onder de 16 jaar. Wij moeten ieder kind (ook een baby) meetellen als persoon. Het zou niet serieus zijn, dat we volwassenen moeten weigeren, omdat er veel kinderen binnen zijn. Daarom hebben wij de volgende oplossing: We aanvaarden maximaal 40 kinderen. Wij rekenen per kind 10 euro  inkom aan. INDIEN er echter op zaterdag nog veel plaatsen zouden vrij zijn, voor toeschouwers, dan moeten de kinderen het gewone tarief betalen, want dan nemen ze de plaats niet in van een volwassene (onder 11 jaar: gratis – van 11 tot 15: 3 euro)
Kinderen, welke als mekanieker opgegeven zijn, moeten wel de normale inkom betalen (20 euro )

Camso speedway

Terug naar Sep (2020)