Europa race update
26-07-2020
Weer een update deze week van het racen in Europa wat bij ons bekend is.

Oostenrijk

Gisteren hebben ze in Oostenrijk weer  gereden op de speedway baan van Natschbach. Totaal mochten er 500 toeschouwers komen. Ook waren de Nederlanders  Senna Claes, Sarah Janssen en Daisy Good daar om ook een race te rijden voor de stockcar F2 jeugd die uiteindelijk gewonnen werd door Senna Claes.

Belgie

De wedstrijd in Warneton van 2 augustus zijn afgelast omdat er meer besmettingen zijn in Belgie het is nu afwachten hoe het verder gaat. Ook werd bekend deze week dat crossclub NVACT weer wil gaan crossen vanaf september.

Engeland 

Engeland gaat steeds meer racen en ook met publiek. Engeland heeft ook het plan bekend gemaakt voor het rest van het jaar met opengaan en daarbij zit dat vanaf oktober gewoon weer het publiek bij de sportevenementen mag zijn. 
Klik hier voor het overzicht .Even leuk om te vermelden gisteren heeft bangercoureur Dennis Vorkink gereden op Ipswich en vandaag rijd 2.0 hotrod coureur Rik vd Linden op Aldershot.

Zweden 

Folkrace rijden ze nog wel zonder publiek

Nederland
Dat ze 4-5 september in Pieterzijl een autocross willen organiseren mits de gemeente toestemming geeft. Iedere coureur mag dan 5 mensen mee nemen.

Pewi.nl

Terug naar Jul (2020)