Camso nieuws
21-07-2020
We hebben vandaag het bericht gekregen van Mevrouw de Burgemeester van Comines-Warneton, dat we mogen organiseren op 2 augustus met MAXIMUM 550 PERSONEN (op 12 juli was het maximum 400) IEDEREEN INBEGREPEN, zowel, toeschouwers, piloten, mekaniekers, rode kruis, officials, verkoop eten en drank.

Vorige organisatie hadden we 90 toeschouwers; nu kunnen we er dus 150 meer aanvaarden, ALS HET AANTAL PILOTEN EN MEKANIEKERS GELIJK BLIJFT.

De voorwaarden zijn dezelfde als op 12 juli:

-          Iedereen moet vooraf inschrijven via het formulier (link op www.camso.com onder Nieuws)

-          Iedereen draagt een mondmasker als hij binnenkomt en als hij op het terrein rondloopt

-          De 1,5m afstand wordt gerespecteerd

-          Er mag NIET overnacht worden

-          Alcohol is ABSOLUUT VERBODEN

Op 12 juli hebben we aan iedere piloot 25€ extra gevraagd, want met 90 toeschouwers kunnen we de kosten van een organisatie niet dekken.

We hadden gehoopt, dat we 800 toeschouwers hadden mogen toelaten en dan hadden we geen supplement moeten vragen. Vermits we er maar in totaal 550 mogen toelaten, moeten we iedere piloot 15€ supplement vragen voor 2 augustus. Dit wordt ter plaatse betaald op 2 augustus. Van zodra we 800 toeschouwers mogen aanvaarden valt dit weg. Alle klassen, uitgenomen de Bangerstox rijden opnieuw 3 reeksen en een finale, zoals op 12 juli.

De inkom voor de toeschouwers, is als normaal 20€

WAT MOET U DOEN?

A/ IEDEREEN (zowel piloot, mekanieker, official, steward, Rode Kruis, catering ) moet tegen ten laatste de DONDERDAG voor de wedstrijd de ingevulde fiche (OOK MET TELEFOONNUMMER EN E-MAIL ADRES) opsturen naar Camso, ALLEEN PER E-MAIL (NIET per messenger). U moet dit formulier NIET MEER MEEBRENGEN de dag zelf). Wij moeten alle formulieren VOORAF afgeven aan de Politie.

B/ IEDERE PILOOT moet via email of messenger de naam van zijn mekanieker opgeven. Als hij er geen heeft, laten weten aub. Als U niet komt rijden, laten weten aub.

C/ TOESCHOUWERS moeten vooraf reserveren. GRAAG OP DE FICHE VERMELDEN: “toeschouwer”. Wat de kinderen onder de 16 jaar betreft, moeten wij later een beslissing nemen en eerst kijken of er nog plaatsen vrij zijn (een kind, zelfs een baby telt ook mee voor deze 550). RESERVEREN ALLEEN VIA e-mail NIET per messenger). Vragen kunnen wel per messenger opgestuurd worden. Het aanvaarden van toeschouwers gaat per volgorde van ontvangst.

D/ ZEER BELANGRIJK: Blijf iedere dag facebook volgen (de website is niet actueel). Men weet nooit dat de regering beslist om de maatregelen te verstrengen en we nieuwe maatregelen moeten nemen.

E/ Wie reserveert als toeschouwer en niet afkomt, dan kan hij voor de rest van het jaar (en we vermoeden, dat we hetzelfde systeem zullen moeten hanteren voor de rest van het jaar) geen plaats meer reserveren. Het gaat niet op, dat men reserveert, niet afkomt en een andere persoon zou dan niet kunnen komen, omdat we reeds compleet zijn. U kunt afzeggen tot de woensdagavond voor de wedstrijd.

 

Er komt begin volgende week een bericht betreffende 6 september.

Camso speedway

Terug naar Jul (2020)