NVACT Belgie gaat crossen in september
21-07-2020
Update COVID-19 NVACT

Beste piloten, toeschouwers en autosportliefhebbers,

We zijn al halverwege juli en samen met alle inrichters en het medisch personeel zijn wij alles aan het voorbereiden voor onze wedstrijden die starten in september.  Omwille van COVID-19 zijn er enkele belangrijke afspraken gemaakt. Al deze afspraken worden gehanteerd op al onze wedstrijden. Gelieve hier dus rekening mee te houden:
De algemene veiligheidsmaatregelen vanuit de overheid tellen ook tijdens onze wedstrijden. Deze richtlijnen zullen op al onze wedstrijden uithangen. Gelieve deze ook te respecteren. Het dragen van een mondmaskers is VOORLOPIG nog niet verplicht. We vragen wel om zelf de nodige mondmaskers te voorzien.
Blijf thuis al je ziek bent of je ziek voelt.
Bij het oprijden van het terrein (aan de inkom) zal uw temperatuur gemeten worden. Dit is VERPLICHT voor iedereen en zal gebeuren door bevoegd medisch personeel. Indien uw temperatuur te hoog is, zal u gevraagd worden op een apart voorzien stuk terrein te gaan staan. Het medisch personeel zal u dan verder begeleiden en de nodige informatie geven, vragen stellen…
TIP: draag geen pet (hoofddeksel) tijdens het rijden naar de wedstrijden. Dit kan een invloed hebben op uw lichaamstemperatuur.

U kan zich online inschrijven voor de wedstrijden van NVACT. Dit doet u door het formulier dat u op de website kan terugvinden of op facebook te downloaden. U vult dit in en mailt dit door. Als u dit doet zal u enkele dagen voor de start van de wedstrijd een mail krijgen met informatie waar u alle nodige documenten kan gaan halen.
Op de wedstrijddag inschrijven is nog steeds mogelijk. Voor de veiligheid van onze mensen en van jullie, zullen de veiligheidsmaatregelen streng worden opgevolgd. U zal merken dat er met een minimumbezetting van personeel zal gewerkt worden. Hou dus rekening met langere wachttijden.
De briefing zal NIET gebeuren aan de jurywagen. Iedereen blijft op het rennerskwartier aan zijn crosswagen. De briefing zal over het volledige rennerskwartier worden omgeroepen.* Als gevolg zullen er ook geen aanwezigheidscontroles uitgevoerd worden.*

Indien u bij de wedstrijdleider moet komen of informatie komt vragen tijdens de wedstrijden, meldt u zich enkel aan bij de wedstrijdleider. U gaat NIET naar de jurywagen en het is VERBODEN de jurywagen te betreden. Enkel de wedstrijdleider zal u de nodige informatie en uitleg geven. Dit zal ook gebeuren met de nodige veiligheidsvoorschriften.
De komende weken zal er nog meer informatie volgen en we volgen alle veranderingen rond COVID-19 op. Indien u vragen heeft of graag meer informatie wenst, aarzel niet om contact op te nemen via nick.moons@gmail.com.
Tot binnenkort!

Bron NVACT

Terug naar Jul (2020)