GR8 Summer Jam international carshow
17-07-2020
In het weekend van 22 en 23 augustus 2020 vindt de GR8 Summer Jam - International Carshow- plaats op Breepark Breda in Nederland. De eerste autoshow in Breda met honderden showcars uit o.a. België, Nederland, Frankrijk, Duitsland en de UK. GR8 Summer Jam is een initiatief van het enige tuning magazine van Nederland en Vlaanderen in samenwerking met Automaxx en 402 Automotive. Breepark is een unieke locatie: een immens leisurepark met mooie showpaddocks, een ultramoderne indoor beurshal en veel faciliteiten als een McDonalds, Kinepolis, diverse restaurants en activiteiten. 

Deelname club
Als club kun je meedoen en met je clubleden het event bezoeken. Hieronder alle clubmogelijkheden en kortingen op een rij gezet. 
Elke aangemelde club krijgt een eigen ruimte op de buiten showpaddock, waar de autos van de clubleden bij elkaar kunnen staan. Je kunt je club aanmelden door een e-mail te sturen naar info@402automotive.com. Vermeld in deze mail de clubnaam en het aantal autos wat meegaat naar het evenement. 
Geef ook aan welke dag(en) jullie aanwezig zullen zijn. 

Na ontvangst van je aanmelding zullen wij deze verwerken, hier ontvang je een bevestiging van. In deze bevestiging staat je clubcode, hiermee kan je in de online ticketshop meteen je clubentreetickets bestellen. Leden krijgen dan een korting van €2,50 per persoon, maximaal 2 clubentreetickets per auto. Deze clubentreetickets zijn alleen in de voorverkoop te bestellen, er is geen kassaverkoop ter plaatse in verband met de nieuwe Covid richtlijnen.
Ook ontvang je dan meteen je gratis clubautoticket.

Wijzigingen in aantal kun je nog doorgeven tot een week voor het evenement. Dit kan per e-mail of telefonisch.
Ruim voor het evenement ontvang je van ons een e-mail met verdere informatie over het evenement en de plattegrond van de paddock.
Houd al het nieuws in de gaten op https://www.gr8carshow.com/ of volg onze Facebook pagina. Je blijft dan ook automatisch op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. 

Terug naar Jul (2020)