Dankwoord van Camso
16-07-2020
Donderdagmiddag voor de wedstrijd van zondag laatst, hebben wij de toelating gekregen om te mogen organiseren, weliswaar met minder toeschouwers dan we hadden gehoopt, maar het belangrijkste was toch om te kunnen organiseren.
Marita, Xavier en ikzelf hebben bergen werk moeten verzetten om in 1 ½ dag alles in orde te krijgen, conform de opgelegde maatregelen, maar ik denk dat we met de hulp van iedereen: toeschouwers, officials, piloten en mekaniekers daar grandioos in zijn geslaagd.
We moeten de overheid bedanken om ons die kans gegeven te hebben en we denken, dat we die kans met beide handen gegrepen hebben en dat we, allemaal samen, bewezen hebben dat we de regels kunnen respecteren.

Een kleine anekdote: In de regio Puurs is zondag een DJ opgetreden met maximaal 400 toeschouwers. De organisator had alles in orde. Tafels op voldoende afstand. Zitjes op voldoende afstand, mondmaskers, geen alcohol etc. Maar na enige tijd hebben de jongeren de regels aan hun laars gelapt. Geen mondmasker meer op, beginnen dansen direct aan het podium. Gevolg: de organisator, welke alles in orde had, krijgt geen vergunning meer voor verdere geplande partys.
Conclusie: Het ligt in jullie handen, of we verder te kunnen organiseren. Wij zullen er natuurlijk alles aan doen om degenen, welke zich niet aan de regels houden (indien er zijn), op te sporen en niet meer toe te laten op onze organisaties, zodat de goeden niet moeten boeten voor de slechten.

Camso speedway

Terug naar Jul (2020)