Europa race update
15-07-2020
Nu er toch steeds weer meer geracet wordt hebben we een kleine update hoe en wat in Europa.Dit is de info die bij ons bekend is.  

Engeland 
Aankomend weekend wordt er voor de eerste keer geracet met toeschouwers, dit zal op alle plaatsen zijn met een beperkt aantal toeschouwers. Een kleine kalender met plaatsen met publiek ( er zijn er ook nog zonder publiek ) wat bij ons bekend is. Waarschijnlijk komen er deze week nog diversen races bij.
18 juli Swaffham
19 juli Standlake
19 juli Swaffham
20 juli Taunton
25 juli Taunton
25 juli Ipswich
26 juli Aldershot
1 augustus Kings Lynn
8 augustus Kings Lynn

Polen
Polen is motorspeedway een van de populairste en wordt dit gereden in grotere stadions. Op dit moment mogen tussen de 30 en 50 procent van het stadion in het stadion om te komen kijken naar de speedway. Dit is afhankelijk waar de speedwaybaan ligt.

Italie
Veronella is autocross gereden met publiek we weten niet dat dit beperkt is of niet.

Belgie
De wedstrijd van 12 juli is goed verlopen en ze willen 2 augustus weer rijden. 

Nederland
De trainingsdag in Lopik op 18 juli gaat niet door doordat de instanties geen vergunning geven.Ook in Posterholt maar voorlopig niet gereden worden omdat het verzoek afgewezen door de gemeente. Gisteren heeft er een persbericht over de Ukke Pukke op Venray, meer is er bij ons niet bekend.Bij een club motocross 11 juli  in Halle was publiek welkom, de races waren gratis te bezoeken.

Pewi website team

Terug naar Jul (2020)