Camso nieuws
09-07-2020
Wij hebben SLECHT NIEUWS ontvangen betreffende de organisatie van 12 juli.
We zijn in een uitzonderlijke toestand, met Covid, en iedereen moet zich bewust zijn, dat, zolang deze maatregelen van toepassing zijn, een speedway organisatie niet zal zijn, zoals vroeger.
Alhoewel volgens het Ministerieel Besluit en de regels van de autosport in Wallonië, maximaal 400 toeschouwers, buiten de deelnemers, mekaniekers, organisatie toelaat, heeft de Gemeente van Comines-Warneton een strenger standpunt ingenomen en beslist dat de vergunning voor 12 juli toegekend wordt onder ZEER STRENGE VOORWAARDEN:
- Maximum 400 personen op het terrein, alles inbegrepen: piloten, mekaniekers, officials, organisatoren, kinderen, toeschouwers. Dit betekent dat we maar een 50-tal toeschouwers zullen kunnen aanvaarden.
- Zaterdag is het circuit open van 13u00 tot 20u00. Trainingen van 16u00 tot 17h00. Daarna moet IEDEREEN het terrein verlaten. Er mag NIEMAND binnen overnachten uitgenomen Xavier, Marita en ikzelf
- Wanneer iemand op zondag het terrein verlaat, dan zijn wij verplicht om het armbandje door te knippen en de toeschouwer kan niet meer binnen.
- Er mag NIETS, maar dan ook NIETS, van alcohol gedronken worden op het circuit. Wie gesnapt wordt krijgt 250€ boete. Bier is ook alcohol. Daarom zal aan de ingang alles gecontroleerd worden. Flessen, welke reeds open gemaakt zijn, zal men niet kunnen meenemen.
- Er zal permanente controle van de overheid zijn op het terrein. Wanneer iemand toch alcohol binnen smokkelt en hij wordt gesnapt, dan zullen wij hem voor 2 jaar schorsen. De piloot is verantwoordelijk voor zijn aanhang.
- Wanneer er iets verkeerds gebeurt zullen we geen vergunning meer krijgen voor de organisaties van augustus en september. Dus de verantwoordelijkheid ligt bij jullie.
Ik weet dat het zeer zware maatregelen zijn, maar het is dat of niets.
PRAKTISCH:
- ALLE PILOTEN, MEKANIEKERS, OFFICIALS, MEDEWERKERS, moeten zo snel als mogelijk hun naam, adres, telefoon en email adres doorgeven, zodat wij de listing kunnen opmaken. IEDEREEN moet het ingevulde formulier meebrengen naar het circuit.
- TOESCHOUWERS: wij moeten een nieuwe listing maken. Dus iedereen, welke zich reeds aangemeld heeft moet dit opnieuw doen, als hij wil komen. Daar alle kinderen, ook onder 11 jaar) als een volwassene tellen, vragen wij 10€ inkom voor hen. 
In eerste instantie zullen wij 40 toeschouwers aanvaarden en een reservelijst opmaken van 20 toeschouwers, tot dat we exact weten hoeveel plaatsen er zijn.
Wij aanvaarden de inschrijvingen voor toeschouwers, deze AVOND VANAF 20u00, zodat iedereen gelijke kansen heeft.
- PILOTEN: Indien er piloten zijn, welke niet willen rijden, gelieve het dringend mede te delen, zodat wij hun plaats kunnen geven aan toeschouwers.
- Officials worden gevraagd om, indien mogelijk, zonder kinderen te komen.
- ER IS GEEN VERKOOP VAN TICKETS AAN DEGENEN WELKE ZICH NIET VOORAF AANGEMELD HEBBEN.
- WE MOETEN DE POORTEN OM 10u30 SLUITEN. DAARNA KAN ER NIEMAND MEER BINNEN.
VOLGENDE ORGANISATIES:
De Bangers rijden NIET op 2 augustus. Volgens het Ministeriëel Besluit kan het aantal vanaf 1 augustus dan verhoogd worden naar 800, maar dat is nog afwachten.
Wij willen op 2 augustus opnieuw een organisatie doen, met dezelfde klassen als op 12 juli. Indien er opnieuw maar 400 personen toegelaten worden, moeten wij zoals op 12 juli aan iedere piloot 25€ supplement vragen. Indien dit aantal echter naar 800 verhoogd worden, dan zijn deze 25€ niet nodig. Inschrijven kan zondag tussen 11h00 en 15u00 en na het einde van de organisatie (rond 18u00)
Er worden GEEN TICKETSOP VOORHAND VERKOCHT NOCH VOOR 2 AUGUSTUS, NOCH VOOR 6 SEPTEMBER. Wij wachten eerst af hoe alles verder evolueert

Camso speedway

Terug naar Jul (2020)