Camso nieuws
04-07-2020
De ingang voor 12 juli is 20 voor volwassenen en 3 voor kinderen tussen 11 en 16 jaar
Dit bericht is alleen voor tickets voor 12 juli. Voor 2 augustus en 6 september gaan we kaartjes van tevoren verkopen. Begin volgende week komt er een boodschap over hoe we dit gaan doen.
We hebben ongeveer 160 piloten ingeschreven voor 12 juli. Elke piloot mag maximaal 1 monteurs meenemen. Bovendien kunnen we maximaal 400 kijkers accepteren.
- Bij aankomst moet de piloot die een monteur ticket wil, het direct nemen en betalen ( 20) aan de kassa. We zetten geen kaartjes naast de monteur die later komt. Een piloot kan niet later terugkomen om toch een ticket te halen, als hij dat niet direct gedaan heeft.
- Een piloot mag maximaal 1 ticket voor een monteur nemen.
- De kijkers kunnen hun ticket vooraf reserveren. Dan zijn ze zeker om terug te keren. Reservatie gebeurt alleen via e-mail (info@camso.com) of via messenger (facebook: Camso bvba).
- Bij reservering moeten de naam en het aantal kijkers worden vermeld
- Bij aankomst moeten de personen die een ticket (s) hebben geboekt bij aankomst een identiteitsbewijs of rijbewijs tonen. Tickets worden alleen gegeven als de naam van degene die geboekt heeft en de naam op het identiteitsbewijs identiek is
- Mensen die tickets reserveren en ze niet komen ophalen, worden niet meer op een reservelijst geplaatst voor een andere manifestatie.
- De gereserveerde tickets moeten uiterlijk om 10 u30, zondag 12 juli worden genomen. Tickets die nog niet zijn genomen, worden weer te koop aangeboden.
- We zetten elke dag op facebook hoeveel tickets te koop blijven. Als er nog tickets zijn die niet gereserveerd zijn, worden ze op zondag te koop aangeboden bij de kassa
BELANGRIJK: Alle auto s die binnenkomen moeten dit doen met de open kofferbak om te zien of er niemand in de kofferbak zit (lach niet, het is al gebeurd). Ook binnen camper en bestelwagens / vrachtwagens controleren om te voorkomen dat er mensen zonder ticket binnenkomen en dat men eventueel het toegestane aantal 400 kijkers kan overschrijden.
BELANGRIJK BIS: begin volgende week zetten we een link op facebook en de site (camso. com) naar een formulier waar naam, adres, telefoon moet ingevuld worden. U moet dit formulier printen, invullen en terug naar het circuit brengen. Deze fiche moet aan de ingang worden gegeven voordat u uw toegangskaart ontvangt. Zonder dit ingevuld formulier krijg je geen kaartje. De naam wordt gecontroleerd met een identiteitsbewijs of rijbewijs. We hebben dit nodig om de  tracing  te vergemakkelijken voor het geval er een corona infectie op het circuit is geweest.

Camso speedway

Terug naar Jul (2020)