Japfest 26 juli Zandvoort
03-07-2020
Vorige week vond de laatste persconferentie plaats van het kabinet in het kader van versoepelingen voor onder meer de evenementenbranche. Er kan veel meer en eerder dan eerst werd bepaald. In plaats van vanaf 1 september kunnen evenementen onder voorwaarden weer plaatsvinden vanaf deze maand.
Dat houdt in dat 402 Automotive de kalender weer in positieve zin kan aanpassen dit keer! Zondag 26 juli wordt de nieuwe datum van Japfest op het Circuit Zandvoort en Japfest verhuist weer terug naar dit jaar. Natuurlijk zal dit eerste publieksevent na de lockdown plaatsvinden binnen de bekende maatregelen, met daarnaast een goede doorstroming van de deelnemers en bezoekers op de paddocks. Natuurlijk ontbreekt een vol baanprogramma niet, met de eerste ronde van Dutch Time Attack, de dragraces op de Mile en natuurlijk vrij rijden. Op de paddocks staan de mooiste Japanse bolides te pronken bij de diverse autoclubs, specialisten en bedrijven.

De aangekondigde editie in Assen op zondag 11 oktober blijft natuurlijk gewoon staan!

Deelname club
Als club kun je natuurlijk weer meedoen en met je clubleden het event bezoeken. Hieronder alles clubmogelijkheden en kortingen op een rij gezet. 
Elke aangemelde club krijgt een eigen ruimte op de paddock waar de autos van de clubleden bij elkaar kunnen staan. Je kunt je club aanmelden door een e-mail te sturen naar info@402automotive.com. Vermeld in deze mail de clubnaam en het aantal autos wat meegaat naar het evenement.
Clubs die zich hadden aangemeld voor JapFest Zandvoort (oorspronkelijk 17 mei) vragen we om zich opnieuw aan te melden. Het kan natuurlijk zijn, dat de nieuwe datum niet gunstig uitkomt!

Na ontvangst van je aanmelding zullen wij deze verwerken, hier ontvang je een bevestiging van. In deze bevestiging staat je clubcode, hiermee kan je in de online ticketshop meteen je clubentreetickets bestellen. Leden krijgen dan een korting van 2,50 per persoon, maximaal 2 clubentreetickets per auto. Deze clubentreetickets zijn alleen in de voorverkoop te bestellen, er is geen kassaverkoop ter plaatse in verband met de nieuwe Covid richtlijnen.
Ook ontvang je dan meteen je gratis clubautoticket.

Wijzigingen in aantal kun je nog doorgeven tot een week voor het evenement. Dit kan per e-mail of telefonisch.
Ruim voor het evenement ontvang je van ons een e-mail met verdere informatie over het evenement en de plattegrond van de paddock.

Stroom
Stroomafname blijft gratis. Bij je aanmelding wel aangeven dat je stroom nodig hebt, dan plaatsen we jullie club zo dicht mogelijk bij een stroompunt. En vergeet niet om zelf een verlengkabel mee te nemen! Dit in het geval dat je wat verder van een stroompunt afstaat.
Houd al het nieuws in de gaten op https://www.japfest.nl/ of volg onze Facebook pagina. Je blijft dan ook automatisch op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. 

Met vriendelijke groet,

Esther Blaakman

Terug naar Jul (2020)