Warneton kaart verkoop 2 augustus
03-07-2020
Wij hebben lang nagedacht hoe wij de tickets OP VOORHAND kunnen verkopen voor deze 2 wedstrijden, want 2 augustus is voorlopig beperkt tot 800 toeschouwers.
Alhoewel tot nu toe grotere evenementen toegelaten zijn, vanaf 1 september, zou het toch kunnen dat het aantal toeschouwers op één of andere manier beperkt wordt.
Wij, als organisator, moeten wegens corona vermijden, dat er grote massas volk samenkomen aan de ingang. Dus kunnen we niet dat U bijvoorbeeld geld overschrijft en wij de tickets klaar leggen aan de ingang (kan wel voor een paar honderd maar niet voor deze grote organisaties). En we hebben niet het materiaal om te werken met Qr code en dergelijke elektronische systemen. 
Daarom zullen wij voor deze 2 organisaties tickets op voorhand verkopen. Dan zijn, degenen, welke een ticket hebben, ZEKER DAT ZE BINNEN KUNNEN.
Wij zullen telkens 1 namiddag/vooravond tickets verkopen op enkele centrale punten 
- In Warneton: op 12 juni tijdens de organisatie
- In de regio Antwerpen op zondag 26 juli
- In Brabant: bij Wim Moonen (Den Bosch) op zondag 19 juli
- In Centraal Nederland, iets boven Apeldoorn op zaterdag 18 juli
Wij zoeken dus een plaats, bij iemand van de speedway, in de regio Antwerpen en boven Apeldoorn om daar een namiddag en vooravond  tickets te mogen verkopen. Onze voorkeur gaat naar de twee weekends (zaterdag 18 en zondag 19 juli en zaterdag 25 en zondag 26 juli), omdat er dan veel minder verkeer is.)
Voorwaarden: gemakkelijk toegankelijk (liefst dicht bij een autobaan), een grote parking (garage ?) en een overdekte plaats om daar met een tafeltje de tickets te kunnen verkopen.
Op iedere plaats zal het aantal te verkopen tickets beperkt worden, zodat iedereen evenveel kans heeft (bijvoorbeeld voor 2 augustus: 350 in Warneton, 125 in Antwerpen, 125 in Brabant en 125 in Apeldoorn en 75 gereserveerd voor Engelsen .) Dit geldt voor 2 augustus. Voor 6 september zullen er meer zijn. Dat zal later bekend gegeven worden. De tickets welke niet verkocht zijn (bijvoorbeeld slechts 300 verkocht in Warneton; dus nog 100 over) worden dan verdeeld over de andere plaatsen. 
Belangrijk is dat iedere piloot recht heeft op 1 mekanieker ticket en dat deze niet meetellen voor de 800, 
Het aankopen van het aantal tickets per persoon is niet beperkt. Dit betekent dat bijvoorbeeld iemand uit een bepaalde regio tickets kan kopen en afhalen voor een ganse groep mensen.

Camso Speedway

Terug naar Jul (2020)