Camso nieuws
03-07-2020
VERKOOP INKOMTICKETS 12 JULI 2020 en CORONA MAATREGELEN
VENTE TICKETS D’ENTREE 12 JUILLET 2020 et LES MESURES CONTRE LE COVID
De inkom voor 12 juli is 20€ voor volwassenen en 3€ voor kinderen tussen 11 en 16 jaar

BELANGRIJK: Dit is ALLEEN voor 12 juli. Voor 2 augustus en 6 september zullen we tickets op voorhand verkopen. Daar komt begin volgende week een bericht over.
We hebben ongeveer 160 piloten, ingeschreven voor 12 juli. Ieder piloot mag 1 mekanieker meenemen. Daarenboven mogen we MAXIMAAL 400 TOESCHOUWERS aanvaarden.
- Bij hun aankomst moeten de piloten, welke een mekanieker ticket willen, dit ticket direct nemen en betalen (20€) aan de kassa. Men kan geen tickets op zij laten leggen, indien de mekanieker later komt. Een piloot kan niet achteraf terug komen en toch een ticket vragen voor een mekanieker.
- Een piloot kan maximaal 1 ticket voor een mekanieker nemen.
- De toeschouwers kunnen hun ticket(s) op voorhand reserveren. DAN ZIJN ZE ZEKER DAT ZE BINNEN KUNNEN. Het reserveren gebeurt ALLEEN door het sturen van een e-mail (info@camso.com) of via een bericht op messenger/facebook (camso sprl).
- Bij het reserveren van de tickets moet de naam, adres en het aantal tickets opgegeven worden.
- Bij aankomst aan de ingang moeten de personen, welke tickets gereserveerd hebben, hun paspoort tonen. De tickets worden alleen gegeven als de naam op de e-mail/messenger en op het paspoort overeenstemmen.
- De personen, welke tickets bestellen en niet afhalen, zullen de volgende keren geen tickets meer kunnen bestellen.
- De bestelde tickets moeten ten laatste zondagmorgen 12 juli tegen 10u30 afgehaald worden. De tickets, welke dan nog niet afgehaald zijn, worden eventueel verder verkocht.
- Op facebook zal iedere dag te volgen zijn hoeveel tickets nog over zijn. Wanneer er nog tickets over zijn op zondag, zullen die ter plaatse in de gewone verkoop, verkocht worden.
BELANGRIJK: Alle autos welke binnen komen, zullen dit met geopende koffer moeten doen, zodat we kunnen zien of er niemand in de koffer zit (niet lachen, is reeds gebeurd). Verder zal binnen in de motorhomes en de camionetten gecontroleerd worden, zodat geen mensen zonder ticket binnenkomen en wij aldus het aantal van 400 zouden overschrijden.
BELANGRIJK: Begin volgende week, zal er een link komen op facebook en www.camso.com, naar een formulier om naam, adres en telefoon in te vullen. U moet dit formulier afdrukken, vooraf invullen en meebrengen. Dit formulier moet U afgeven aan de ingang vooraleer het ticket te krijgen. Zonder dit ingevulde formulier, zult U geen ticket krijgen. De naam zal gecontroleerd worden aan de hand van het paspoort. We hebben dit nodig voor eventuele tracing, indien er zich een besmetting zou voordoen.

Camso speedway

Terug naar Jul (2020)