Trainingen midland circuit Lelystad
29-06-2020
Trainingen Autospeedway op het Midland Circuit

Nu er ondanks de verruiming van de Corona maatregelen nog steeds veel onzekerheden zijn omtrent het wel of niet kunnen verrijden van wedstrijden met publiek gaat het Midland Circuit zelf enkele besloten trainingen organiseren voor enkele Autospeedway klassen.
Door de overvolle agenda hebben we geen mogelijkheden op een zaterdag of zondag maar wij hebben een tweetal woensdagmiddag/avond en een vrijdagmiddag/avond gereserveerd voor autospeedway Trainingen.

Bij voldoende belangstelling gaan we trainen op:
woensdag 15 juli van 14 tot 20 uur voor : Midland Juniorklasse en Stockcar F2 Junioren
woensdag 22 juli van 14 tot 20 uur voor: Rookie Rods, Midland Hotrod en BMW 325i klasse
vrijdag 24 juli van 14 tot 20 uur voor: Stockcar F1, voor zowel tarmac F1 als shale F1.
Voor de overige klassen, oa. Continental Stockrods, 2 ltr. Hotrods en Stockcar F2 zijn op andere data trainingen op het Midland Circuit, georganiseerd door andere partijen.
De poort is open van 13 uur tot 13.30 uur. Komt u later, geen probleem, maar dan even bellen naar het nummer op het toegangshek.
Deze trainingen worden georganiseerd door het Midland Circuit en vallen dus niet onder NOV/NAB. Dit houdt in dat deelname aan de training geheel voor eigen risico is. De kosten zijn 35 euro te voldoen bij inlevering van de vrijwaring op het inschrijfbureau.

Inschrijving per mail naar: info@midlandcircuit.nl onder vermelding van naam en klasse. Na ontvangst van uw inschrijving per mail ontvangt u een vrijwaringclausule die u voor aanvang van de training op het inschrijfbureau moet inleveren.
Let op het aantal deelnemers is gelimiteerd ivm. de Corona voorschriften;
oa. toegang alleen van rijder met 2 begeleiders, en tijdens de trainingsuren is het circuit gesloten voor verdere bezoekers/publiek etc.. Dit betekend dus : niet ingeschreven of alleen even komen kijken, niet mogelijk is, het hek
blijft dan gesloten! Ook op het circuit en in de paddock wordt u verzocht de geldende Corona voorschriften , en de genomen maatregelen te respecteren .

Bestuur
Midland Circuit Lelystad

www.midlandcircuit.nl

Foto Ed Jacobs

Terug naar Jun (2020)