Jan -Feb -Mrt
Apr -Mei -Jun
Jul-Aug-Sep
Okt-Nov-Dec
 
Camso nieuws
16-05-2020
Enkele dagen geleden is er een bericht in de krant verschenen, dat de bevoegde ministers in Vlaanderen en WalloniŽ werken aan versoepelende maatregelen voor de sportwedstrijden.
Daarin was er sprake dat sportmanifestaties tot maximaal 2.000 toeschouwers opnieuw zouden kunnen, ONDER STRENGE VOORWAARDEN, vanaf 1 augustus. En dat vanaf 1 september grotere manifestaties zouden kunnen. Verder is er ook sprake van, dat ergens in juni of juli de grenzen tussen BelgiŽ en Nederland en BelgiŽ en Frankrijk opnieuw zouden opengaan. De volgende beslissing van de regering is gepland rond 8 juni. Misschien weten we dan meer.
In dit geval zouden we reeds in augustus kunnen organiseren.
OPGEPAST: Dit is NIET ZEKER en moet nog bevestigd worden.
Voorlopig aanvaarden we bij de inschrijvingen geen wijzigingen van data of klassen meer tot wanneer er een definitieve beslissing is, hieromtrent (uitgenomen voor de inschrijvingen voor de Prive Cars voor 6 september; zie facebook vandaag).
Na samenspraak met de Banger managers en de Camso officials zullen we dan een officieel kalender met de klassen opstellen voor de rest van het seizoen.
Indien we mogen organiseren vanaf 1 augustus, zal het zeker onder strenge voorwaarden zijn (mondmasker, afstand bewaren, beperkte plaatsen in de tribunes, afsluiten berm aan de ingang van de piste, temperatuur van iedereen meten aan de ingang, invullen van adres aan de ingang, desinfecteermiddel, stewards welke rondgaan om te zien of iedereen zich aan de regels houdt etc.). Wij hebben reeds een gans plan opgesteld om hieraan te kunnen voldoen. Als het zover is, zullen wij dat voorleggen aan de bevoegde diensten.

Camso speedway

Terug naar Mei (2020)