Cees Verhoeven overleden
24-04-2020
Vorige week 17 april is Cees Verhoeven overleden. Cees was voor het Pewi team een rots in de branding en vele Pewis wisten dan ook de weg te vinden voor advies of gewoon een praatje in het praathuis in Dordrecht. Iedereen die er kwam kent dan ook wel zijn woorden Eerst familie, dan werk en dan hobby.

Cees heeft een hele lange geschiedenis gehad in de autospeedwaywereld als monteur, motordokter  en ook als coureur.  En toen hij al jaren gestopt was met races kwam hij in 2004 nog een keer aan de start op de kleibaan in Brakel omdat zijn zoon las ogen had. Cees zorgde voor flink wat spektakel en uiteindelijk eindigde de dag op zijn dak in de greppel.

Een jaarlijks uitje van Cees was ook altijd het WK stockcar in Engeland waar hij dan met plezier heen ging genieten van de races en van de gezelligheid van de groep. Door zijn gezondheid had hij op den duur besloten om nog een keer mee te gaan. En dat was er ook een om nooit te vergeten, niet alleen de races maar ook de avond in de bar in Skegness waar hij genoten had van de gekke Engelsen, een avond waar hij het nog altijd over had.

Cees is jaren blijven gaan naar de speedway maar toen zijn gezondheid slechter werd kwam hij er steeds minder. Dit betekende niet dat hij er niet mee bezig was want als de jongens moesten rijden moest er iemand naar  huis bellen hoe het ging. En na de race kwamen ze dan in het praathuis van Cees en Dicky  om nog na te praten over de races. 

Cees was ook echt een familie man, want samen  met zijn vrouw Dicky genoot hij ervan als de kinderen en kleinkinderen kwamen. Als je er was waren er veel verhalen over de kinderen en was het duidelijk dat hij erg trots was.

Cees je was een prachtmens en we weten als dadelijk de jongens weer mogen racen dat je meekijkt hoe ze het doen.

Cees Verhoeven RIP 

Pewi.nl

Mensen die willen condoleren kunnen dat doen op de site www.meenhuis.nl

Terug naar Apr (2020)