Wanneer gaan we weer racen ?
20-04-2020
Wanneer gaan we weer racen dat is een van de grote vragen die er is, en het antwoord is aankomende zaterdag , alleen dan wel in South Dakota in Amerika. Op Park Jefferson speedway zal  zaterdag weer gereden gaan worden. Wel aangepast er komen maar 2 klassen aan de start  ( Sprint cars en modifieds ) met per klasse 32 autos die 10 man maximaal mee mogen nemen in de pits. Daarnaast 700 bezoekers zijn er toegelaten en de kaarten daarvoor waren snel uitverkocht. De races zijn live te volgen via https://www.speedshifttv.com/ . South Dakota is een staat in Amerika  met weinig corona gevallen en met wat aanpassingen mogen ze weer racen van de staat. Nascar wil ook al in mei gaan rijden en dan de eerste wedstrijden zonder publiek.

Engeland 
Gisteren heeft er een stuk in de krant The Sun gestaan over het lockdown masterplan een geheim plan wat een 3 stappen plan is waarvan bij de laatste die op 15 juni zou eindigen ook de sport locaties  open zouden mogen. Dit alles mits het de goede kant op gaat .  Klik hier om naar het artikel te gaan 

Belgie

Belgie heeft alle massa evenementen afgelast tot 31 augustus . Ze gaan voor 3 mei bepalen welke evenementen daar door  gaan  en wat er dan niet mag dan bij kleinere evenementen. 

Nederland

Het lijkt erop dat ze ook hier de massa evenementen tot 31 augustus gaan aflassen. Hoe het zit dan met de crossen en speedway is niet bekend want ze willen blijkbaar wel al sportwedstrijden door laten gaan.

We wachten af en houden jullie op de hoogte.

Pewi.nl

Terug naar Apr (2020)