Banger racing op Emmen
24-02-2020
BANGER RACING OP EMMEN, Wat vind jij er nou van???

En wie waren de smaakmakers van 2019?

RIJDERS, PUBLIEK, VRIJWILLIGERS etc etc
Lees onderstaande a.u.b. even door en help ons het bangerracen op Emmen nog verder te verbeteren.

In de moderne tijden van steeds strengere eisen van buitenaf omtrent veiligheid en milieu is een zo goed mogelijk samenwerking erg belangrijk om nog jaren samen van ‘onze’ sport te kunnen genieten op Emmen. Daarom lopen we al langere tijd met de gedachte om eens te proeven wat “jullie” van ASE BANGERS en het racen op Emmen vinden.

Dus rijders, publiek, officials, en wij als vrijwilligers etc, we hebben echt alle partijen nodig. We zijn dus erg benieuwd wat er leeft bij jullie. Wat gaat er goed en wat zou er in jullie ogen eventueel verbetert kunnen worden?

Het is uiteraard onmogelijk alle individuele wensen in te willigen, maar we kunnen wel kijken naar de grote lijnen wat er leeft bij de verschillende partijen.

Misschien zijn er dingen die aangepast kunnen worden, of wellicht zijn er punten die onduidelijk blijken te zijn en extra uitleg nodig hebben.

Daarnaast is de jaarlijkse feestavond in aantocht over 2 weken bij het Witte Peerd in Nieuwleusen op zaterdagavond 7 maart a.s, en leek het ons leuk om eens te kijken hoe jullie het 2019 seizoen ervaren hebben. Wie was voor jullie de best entertainer, de best wrecker, het best entertainende team, beste nieuwkomer of weet je nog een leuke, ludieke beker voor iemand na een actie van afgelopen jaar laat het weten!!

Dus we willen iedereen vragen even de moeite te nemen om de vragenlijst te beantwoorden. Het kost wellicht 5 minuutjes van je tijd maar kan iedereen verder helpen!!

Klik hier om naar de vragenlijst te gaan:

ASE Bangers

Terug naar Feb (2020)