Verslag Rotorua World 240s
27-01-2020
Hoi Speedwayfans,

Vandaag naar tweede dag van World 240 geweest en dat was er een waar de vonken weer van af sprongen en niet alleen omdat het 32 graden was.
De eerste van 3 finale heats werd gewonnen door Frankie Wainman. Hij mocht wel starten van poll maar dat zegt hier niets en het was meteen een heat van alles of niets want van de 26 kwamen er maar 12 aan de streep En toen dacht ik al dat Wainman grote problemen zou krijgen in de 2 volgende heats want ze laten hem hier echt niet winnen en zo geschiede want hij werd hard aangepakt in de volgende heats maar hij werd uiteindelijk toch nog zesde van de 26 gestarte Superstocks. Er reden ook nog 10 Modefieds en dat is ook een leuke klasse om te zien. Dus al met al weer 2 dagen goede speedway gezien en wat afgezweet . Maar ja alles beter als regen maar dat hebben ze hier al 4 weken niet meer gehad.

Morgen gaan we voor een paar dagen naar Taupo genieten van het mooie weer en wat zwemmen in warme hotpools. En op tijd een biertje want dat gaat er met dit weer wel in.

Klik hier voor fotos

Groetjes,
Frans en Magda

Terug naar Jan (2020)