Camso nieuws
23-01-2020
- Hieronder enkele belangrijke punten wat het reglement betreft van de BANGERSTOX en Prive Cars voor 2020 (voor de Prive Cars is alleen de bumper van toepassing, daar een waterbak verboden is en een H frame niet verplicht is.
- Wij zijn zaterdagavond terug thuis, na een langere afwezigheid. De in deze periode ontvangen inschrijvingen zullen zondag op facebook komen.

BELANGRIJK: DE VOOR- OF ACHTERBUMPER MOET OFWEL ORIGINEEL BIJ DE AUTO BEHOREN, OF MAG VERWIJDERD WORDEN. ER MAG GEEN BUMPER VAN EEN ANDERE AUTO GEPLAATST WORDEN. SANKTIE: 2 WEDSTRIJDEN GESCHORST.

- een H-FRAME, WELKE VOLLEDIG SAMEN GELAST IS,is verplicht. Geen metselaar schoren, welke tegen elkaar geduwd worden.

B/ De Waterbak moet rechthoekig of L-vormig zijn. Een U-vormige waterbak is NIET toegelaten. VANAF 2020 MAG OFWEL HET VOORSTE DEEL VAN DE WATERBAK NIET VERDER KOMEN DAN HET VOORSTE DEEL VAN HET MOTORBLOK OFWEL NIET LANGER ZIJN DAN 30cm VANAF DE BASIS VAN DE WATERBAK; WAT HET EERST BEREIKT WORDT IS VAN TOEPASSING. De basis van de waterbak is het langste horizontale deel ervan. EEN VERBINDING TUSSEN DE TWEE DELEN VAN DE L, IS VERBODEN. HET VOORSTE DEEL VAN DE WATERBAK MAG NIET ROND DE VEERPOOT GEBOUWD WORDEN EN ER MOET MINIMAAL 3cm TUSSEN DE ORIGINELE PLAATS VAN HET BINNENSPATBORD EN DE WATERBAK ZIJN.

BIJ SOMMIGE AUTOS IS EEN RECHTE HOEK TUSSEN DE L-VORM VAN DE WATERBAK NIET MOGELIJK. IN DIT GEVAL MAG DE L OOK ONDER EEN SCHUINE HOEK STAAN. MAAR DE LANGSTE ZIJDE MAG NIET MEER DAN 30cm bedragen.

Camso speedway

Terug naar Jan (2020)