Verslag Nieuw Zeeland zuidereiland
16-01-2020
Hoi Speedwayfans,

We zijn een weekje naar het Zuidereiland geweest.Want het is natuurlijk niet alleen Speedway We waren met een binnenlands vlucht van Hamilton naar Christchurch gevlogen en daar op het vliegveld een auto gehuurd.
Want als ik met onze auto was gegaan ben ik alles bij elkaar al meer als 14 uur onderweg en nu in 1.5 uur was ik in het hotel. Van daaruit naar het plaatsje Twizel waar we 2 nachten waren. We hebben onderweg mooie en aparte plekken gezien en omdat we in de buurt van Cromwell zaten en daar ook een Speedway baan ligt moest ik daar natuurlijk ook even gaan kijken omdat ik daar nog nooit geweest was.
En tot mijn geluk was er op 11 jan een wedstrijd met Sprintcars en Supersaloons en Sixshooters en Saloons en Production Saloons en Ministocks dus dat was een mooie bijkomstigheid. De volgende dag zijn we naar Mount Cook geweest was maar 80 km van Twizel.
Ik was ook nog naar een Automuseum geweest want dat lag toch op de route .
We zijn toen richting Queenstown gereden waar we ook 2 dagen bleven en waarvan we 1 dag met de bus naar Milford Sound zijn geweest en daar een boottrip hebben gemaakt.
Was een lange dag maar ik hoefde zelf niet te rijden ook wel een keer makkelijk maar ook daar weer prachtige dingen gezien. Eigenlijk teveel om op te noemen.
De volgende dag naar Wanaka geweest waar we met een boot over het meer zijn wezen varen en aangelegd op een eilandje waar we nog een wandeling hebben gemaakt naar een mooi uitkijkpunt en toen weer terug met de boot. De volgende dag weer richting Christchurch om weer terug te vliegen naar Hamilton.
Dus mijn neef stond ons daar weer op te wachten en nu zijn we weer thuis bij mijn neef. En wij hebben er weer een beleving bij.

Klik hier voor de fotos

Groetjes 
Frans en Magda

Terug naar Jan (2020)