Wist je datje
10-01-2020
- Dat er een 3 daags stockcarweekend is dit jaar in Nederland met op zaterdag 25 april Emmen en daarna op 26-27 april de Kings Battle op Blauwhuis

- Dat de inschrijving voor de Essen grenscross goed is verlopen en dat de urencross, gelegenheidspiloten en de grote balken al vol zijn.

- Dat het volgende week van 13 tot 18 januari weer de Chili Bowl is met ook stockcar coureur Tom Harris aan de start die dit jaar in het team van KKM zit die de laatste 5 jaar de Chili Bowl heeft gewonnen. 

- Dat het vorige week de Tulsa Shootout was in het zelfde stadion waar volgende week de Chili Bowl is. De shoot out is het grootste evenement voor de microsprint racing in de wereld en er kwamen maar liefst 1251 rijders aan de start, een enorme groei want in 2016 waren dit er nog 615.

- Dat we natuurlijk nu gaan uitkijken naar de Short track show in Drachten die op 18-19 januari is en waar weer veel te zien is en natuurlijk ook nieuwe autos te zien zijn.

- Wij horen van veel Pewi.nl bezoekers dat ze wist je datje leuk vinden .Wij hebben voor wist je datjes jullie nodig dus heb jij ook en wist je datje mail dat dan naar peter@pewispeedway.eu 

Terug naar Jan (2020)