Wist je datje
13-12-2019
- Dat er op Midland circuit Lelystad op 22 en 23 augustus het europees kampioenschap midgets verreden  gaat worden.

- Dat 17 maart 2020 een heel speciale dag gaat worden

- Dat volgend jaarTonny Wissing alias  TWSP 40 jaar fotos maakt. TWSP die ook fotos maakt voor o.a Pewi is dan 40 jaar in het vak iets  wat begon bij de NACO speedway banen mede doordat Tonny vlak bij Gendt woont. TWSP is echt een liefhebber van de stockcar F1 en is hij vaak  te vinden op de dirttracks in het noorden maar ook op Lelystad. Maar iets waar Tonny ook al jaren komt zijn de speedweeks in Florida en heeft zo vele mensen het USA virus gegeven. Een ding is zeker wij genieten nog steeds volop van zijn  fotos.

- Dat de finale van de bangerstox in Warneton wel heel erg spectaculair was met vele herstarten en maar 7 autos over de finish van de rond de 45 die aan de start stonden.

- Dat Mildenhall voor aanstaande zondag is afgelast

- Dat er een 10 tal Pewis zijn ingeboekt voor de bangerstox weekend in Posterholt op 23-24 mei

- Dat er voor de Essen grenscross een 6 tal Engelsen zijn ingeboekt voor de grote balken een klasse met grote autos die contact kogen hebben.

- Wij horen van veel Pewi.nl bezoekers dat ze wist je datje leuk vinden .Wij hebben voor wist je datjes jullie nodig dus heb jij ook en wist je datje mail dat dan naar peter@pewispeedway.eu

Terug naar Dec (2019)