Camso banger nieuws
10-12-2019
De laatste meeting van 2019 is weer een feit !
Na een natte keuring konden we het voor de rest van de dag gelukkig droog houden.
Wat er mee voor zorgde dat we konden genieten van een mooie seizoenafsluiter.
René de Laat die eerder dit jaar nog niet aan de start was gekomen had een topdagje met zijn Cadillac Eldorada (ja idd tussen al die Mondeos ;-) ), het was een genot om naar te kijken en leuk u toch nog op de baan te zien dit jaar.
Grote broer Mark de Laat had ook zo een dag die je je als bangerpiloot elke keer zou toewensen; elke heat gereden, elke heat gefinished en daar tussen ook nog elke auto geraakt die hij tegenkwam…. . Daarom meer dan verdient gisteren (nog maar is) de beker van Best entertainer mee naar huis mogen nemen.
Marks team maat Jan Van Osch volgde hetzelfde elan en kon ook een topdag afvinken ! Jan mocht dan ook de best wrecker throphy mee naar huis nemen.
En wat is er gebeurd met klassement van 2019….. zoals vorige keer reeds gemeld was de eerste plaats van Randy Mulder al een feit; maar voor de rest was nog alles mogelijk.

Gisteren is er nog zwaar gestreden om in de top 5 van het kampioenschap te geraken…. . En dit is voor sommige nog verbazingwekkend goed gelukt; andere hadden dan wat meer pech.

Zo presteerde Wouter Hak & Franky Pelgrim van Team Hammertime zich nog op te werken tijdens de laatste meeting van de 6de en 7de plaats naar de 3de en 5de plaats. Netjes gedaan !
Kevin Mulder, jawel broer van Randy Mulder was gisteren door niets of niemand te stoppen, en ging dan ook met het maximum te halen punten op 1 wedstrijddag naar huis… . Hierdoor kon hij zijn mooie 2de plaats in het klassement behouden. En zo staan de broers mooi samen aan de top !
Kenny (Jantje) Audoor had gisteren iets meer pech maar kon toch elk reeks aan de start komen, hij mocht het seizoen afsluiten met een klapper als DD-winner en wist zijn 4de plaats in het klassement te verzilveren.
Een overzicht van de punten & bekers van gisteren kunnen jullie terug vinden op website. www.camsobangers.com

En dan nog een mooi wistje datje om mee af te sluiten….. Er was eens een bangerpiloot die ooit de belofte had gemaakt dat als hij op de startcar terecht zou komen zijn vriendin ten huwelijk zou vragen….. In een witte auto is het niet gelukt, in een blauwe auto ook niet, misschien was het gisteren gewoon black Sunday ! Jawel proficiat Jannis Carmoy die gisteren na de eerste heat netjes op zijn knieen ging voor zijn fantastische Zelia ! Veel geluk samen vanwege alle camso bangers officials.
Wij hopen jullie in grote getallen te mogen ontvangen op de bekeruitreiking 18/01/2020, en anders Let The Wall Shake 08/03/2020

Camso bangers

Terug naar Dec (2019)