Camso nieuws
30-11-2019
CAMSO BERICHTEN – 29.11.2019


1° Het studie bureel, welke het milieu-effecten-rapport opmaakt, voor de verlenging van de vergunning, komt op Zondag 8 december. HET IS BELANGRIJK DAT ER (OOK BIJ DE BANGERS) EEN DOEK ONDER DE RACE-AUTOS WORDT GEPLAATST. VERDER IS EEN GOEDE UITLAAT BIJ DE BANGERS NODIG.

2° SCHORSING: Bangerstox 240 Joren Verbeeck, wordt, conform het reglement voor de volgende 2 organisaties geschorst (08.12 en 08.03.2020), om in volle snelheid achteraan op een auto te rijden, welke bijna stilstond.

3° SUPER PRIVE CARS: Vanaf 2020 mag de carrosserie maximaal 5cm aan iedere kant uitgebreed worden.

4° BANGERSTOX: Er is nog een spannende strijd voor de eerste plaats in het kampioenschap. We houden het extra in de gaten, dat er geduwd wordt en dat het geen Prive Car wedstrijd wordt om eventueel het kampioenschap te winnen. Wie niet duwt en contact vermijd, zal een balk krijgen en 5 plaatsen achteruit gaan.

5° FILM LE LYNX Er wordt volgende week en ook op zaterdag 7 en Zondag 8 december een film gedraaid op Warneton Speedway. Dus niet verwonderd zijn, indien U acteurs, stuntmen en een filmploeg ziet rondlopen op het circuit.

6° GLÜHWEIN: Zaterdag 7 december (de dag voor de Christmas Trophy) wordt iedereen (piloten, mekaniekers en toeschouwers), welke op het circuit is, uitgenodigd in het middenveld om GRATIS 30 liter glühwein te komen opdrinken. Dit Van 18uur tot 19uur.

7° INSCHRIJVINGEN VOOR VOLGEND JAAR VOOR DE PRIVE CARS en BANGERSTOX: We hebben dit jaar in beide klassen, bijna bij iedere wedstrijd piloten moeten weigeren. We stellen nu vast, dat er piloten zijn, welke zich direct inschrijven, maar dan, als de lijst compleet is, terug afzeggen of verplaatsen naar een volgende organisatie. Daardoor zijn er andere piloten, welke wel hadden willen rijden, benadeeld. Daarom is het in deze twee klassen niet meer mogelijk om, eens men ingeschreven is, om nog af te melden of om te verplaatsen. Indien men niet komt rijden, is de inschrijving verloren, tenzij men natuurlijk een geldige reden heeft (ongeval, ziekte – beide met doktersbriefje - sterfgeval etc.). Daarmee willen we verhinderen, dat degenen, welke nog geen auto hebben of niet zeker weten of ze zullen kunnen rijden, zich inschrijven en aldus de plaats van anderen innemen.

8 - ABONNEMENT BANGERSTOX: het aantal is niet beperkt en iedereen kan een abonnement parking nemen.

9° ABONNEMENT PRIVE CARS: We stellen vast, dat er meer en meer Prive Car piloten zijn, welke een abonnement nemen om aldus ook een parking ticket te kunnen hebben. Dit heeft als nadeel dat we minder piloten kunnen aanvaarden, omdat we niet genoeg plaats hebben. In eerste instantie hadden we gedacht om het aantal parkings per groep te beperken, maar dat lijkt ons moeilijk realiseerbaar. Daarom hebben wij het systeem veranderd. Wij geven maximaal 15 abonnementen met parking op zaterdag (de eerste 15 welke zich inschrijven) en maximaal 25 abonnementen met parking op zondag (idem de eerste 25 welke zich inschrijven); dit om de mensen, welke van ver komen, niet te benadelen. Wij geven in eerste instantie alleen een parkingticket aan mensen, welke met een motorhome of caravan komen. Indien er dan nog plaats is, kunnen ook de anderen, welke geen caravan of motorhome hebben, ook een parking ticket bekomen, in volgorde van inschrijving. Achteraf kunnen er eventueel nog abonnementen genomen worden, maar dan zonder parkingticket.
BELANGRIJK: DIT GELDT ALLEEN VOOR PRIVE CARS, NIET VOOR BANGERSTOX

CAMSO Speedway

Terug naar Nov (2019)