Wist je datje
29-11-2019
- Dat Allbanger  mercerdes meeting op Ringwood op 16 mei 2020 is.

- Dat er volgend jaar toch nog gereden gaat worden op Belle Vue het seizoen van promoter Startrax begint op 22 maart op Belle Vue. Op Manston raceway hebben ze nog niet de vergunning om te gaan racen en is het even afwachten hoe dat gaat aflopen.

- Dat webmaster Pewi Peter na de Christmas Trophy 53 wedstrijden heeft bezocht waaronder 11 in de VS. Minder als andere jaren want hij heeft ooit de 70 gehaald. Totaal heeft hij 145 banen bezocht, hij is zeker hiermee niet de recordhouder van NL want Wim de Legend de Ruiter heeft er zeker een een aantal meer.

- Dat ze  bij de Short track motorsport show  in drachten op 18-19 januari een primeur hebben. Dat jullie webmaster ook niet weet wat .

- Dat de keverklasse altijd een populaire klasse is bij de autocross en dat ze nu een kevercup aan het opzetten zijn omdat bij vele lokale crossen weinig rijders aan de start staan en zo toch leuke wedstrijden te gaan organiseren met meer autos. Meer info op www.kevercup.nl

- Wij horen van veel Pewi.nl bezoekers dat ze wist je datje leuk vinden .Wij hebben voor wist je datjes jullie nodig dus heb jij ook en wist je datje mail dat dan naar peter@pewispeedway.eu   


Terug naar Nov (2019)