Wist je datje
15-11-2019
- Dat de Unlimited bangers icebreaker in Kings Lynn op januari is en de icebreaker voor de 1500cc autos in Kings Lynn op 2 februari is .

- Dat zaterdag in Birmingham de galanight is met ook de stockcar F1 waar de Nederlanders Mika Ronitz,248, Nigel de Kock en Jelle Tesselaar 410 aan de start staan. Bij de F2 staat Peter Bear D92 aan de start maar ook na jaren rijdt oud wereldkampioen Rob Speak 218 mee.

- Dat Startrax na al het slechte nieuws met o.ade sluiting van Stoke en van Belle Vue een keer met goed nieuws kwam. De promoter liet weten dat ze hopen in mei 2020 op een nieuwe locatie in de midlands te gaan racen. 

- Dat de 84  jarige Dudo de Bruijn met zijn race op Lelystad heeft gereden hij heeft daar de snelste tijd neergezet van dag, en was uiteindelijk 3de van de dag dat kwam mede omdat hij bij een crash was betrokken in de eerste manche . Dudo werd na zijn laatste manche nog even beloond met een mooie fotocomplicatie foto en bloemen en natuurlijk een ereronde.Wij danken Dudo voor alle jaren dat hij op Lelystad heeft geracet, we hebben er van genoten.

- Dat de agenda op Pewi.nl steeds voller wordt

- Wij horen van veel Pewi.nl bezoekers dat ze wist je datje leuk vinden .Wij hebben voor wist je datjes jullie nodig dus heb jij ook en wist je datje mail dat dan naar peter@pewispeedway.eu 

Terug naar Nov (2019)