Wist je datjes
08-11-2019
- Dat Roger Penske  indy car team eigenaar en oud Formule 1 rijder, Indianapolis speedway en de Indy car series heeft gekocht. 
- Dat Jelle en Niels Tesselaar aanstaande zaterdag rijden op Belle Vue in Manchester wat misschien de laatste stockcar F1 meeting daar al zit er nog een kans in dat er in een gedeelte van 2020 nog gereden kan worden op Belle Vue.

- Dat op 23-24 mei 2020 op Posterholt de Euromaster wordt verreden van de saloon stockcars met ook deelname uit de UK, tevens ook de Euromaster voor de stockcar F2.

- Dat Steven de Jongh Bosch niet zover heeft kunnen krijgen dat hij een Sprint Car heeft gehuurd voor de World Finals Sprint Cars in Charlotte. Steven gaat nu bangerstox rijden op Warneton speedway met de Christmas Trophy.

- Dat er zondag in Lelystad een demo race is voor de continental stockrods die vanaf 2020 in Lelystad gaan rijden. Ook de Engelse Shuv-on Martin zal aan de start staan.

- Dat er voor de WK bangers ( rookies ) in Ipswich op 16 november  maar liefst 246 autos zijn ingeschreven waaronder de Nederlander Karel Simons 362 die de WK mee mag gaan rijden.

- Dat er voor Lelystad aanstaande zondag 5 Engelse Micro F2s en 3 Engelse F2 stockcars staan ingeschreven.

- Dat de november meeting in Warneton jaren een van de hardste wedstrijden is geweest van het jaar, vorig jaar was er maar een klein deelnemers veld en was het een rustigere wedstrijd.Maar nu zijn er 44 rijders ingeschreven het wordt een graad of 9 waardoor de vocht van de waterbakken net niet goed opdroogt waardoor de baan perfect wordt voor de follow inns  en dus alle ingredienten voor een mooie harde banger wedstrijd.

- Wij horen van veel Pewi.nl bezoekers dat ze wist je datje leuk vinden .Wij hebben voor wist je datjes jullie nodig dus heb jij ook en wist je datje mail dat dan naar peter@pewispeedway.eu 

Terug naar Nov (2019)