Racen voor goed doel
30-10-2019
In de jaren dat ik F3 Stockcars begeleid heb ik al veel kids zien komen, en ook gaan. Enkelen zijn opgehouden, anderen stromen door. Ze gaan naar de Micros, of naar de junioren, of naar de Stockcar F2 junioren. Soms met een tussenstop bij bijvoorbeeld de Micro F2. Als je nu kijkt naar de F2 junioren dan rijden daar, o.a Jan Bouke van Kalsbeek, Gerke Witteveen, Wout Hoffmans en Andy van t Veer. Allemaal kids begonnen in de F3 Stockcars, en nu met succes actief in onze sport. Zij waren er ook bij tijdens onze recordpoging waar we 28 !! F3 Stockcars op de baan hadden bij NOV Autospeedway Lelystad .Wat zijn we gegroeid, en wat hebben we leuke dingen gedaan, zoals bijvoorbeeld Coventry World Final en de Opkikker acties.

 Een hele grote steun van het eerste uur is Arnold Terpstra. Zijn zoon Aaron heeft bij mijn weten tot 2019 slechts een door ons georganiseerde F3 demo gemist...en nee niet omdat hij iets anders had of ziek was...nee hij reed met de MicroF2 in Engeland. Nu hij de leeftijd van 12 bereikt heeft wordt het voor hem tijd ook de MicroF2 te verlaten. Einde aan een tijdperk, maar klaar voor een nieuwe stap. Hij gaat samen met Wout,Gerke, Jan Bouke,Andy en vele anderen naar de F2 junioren. We zijn trots dat we dit mogen schrijven. 

Onze sport Stockcar racen krijgt steeds meer jonge deelnemers, en ik ben blij dat wij daar aan meewerken. Zondag 10 november rijdt Aaron zijn laatste bij MicroF2 en gaar ie nog een keer inzamelen voor de Stichting opkikker, met vriendje voor een tientje , en ga ik m vragen om ,ook nog een keer , een paar rondjes bij de F3 mee te rijden....Trots op jou kanjer, en heel veel succes bij de F2 junioren.

F3 Stockcars
Wim Kuijpers

Terug naar Okt (2019)