Wist je datje
11-10-2019
- Per 1 november is het NACO museum in Maastricht weer geopend voor bezoek (op afspraak). De hele maand oktober is er een verbouwing.Veel nieuwe items worden er dan aan de collectie toegevoegd en bestaande items krijgen een nieuwe opstelling.Het aantal te bezichtigen voertuigen word uitgebreid.Dus zeer zeker de moeite waard om eens een afspraak te maken.naco-museum@ outlook.com 06 15 38 26 52

- Ex National hot rod world champ 76 Adam Maxwell won de 2de heat in Ipswich met de WK bangers waardoor hij zich plaatste voor WK.

- Dat het zondag de 40ste keer is dat het autocross in De Moer een cross waar alleen mensen uit De Moer of die vroeger in de Moer hebben gewoond hebben .

- Dat de classic hotrods zondag op de shale in Northampton rijden

- Dat de grenscross in 2020 in Essen (  B )  van 17 tot en met 19 april is

- Dat de Continental stockrods volgend jaar heel het seizoen op Lelystad zullen rijden en ze zullen 10 november een demo race geven op Lelystad.

- Wij horen van veel Pewi.nl bezoekers dat ze wist je datje leuk vinden .Wij hebben voor wist je datjes jullie nodig dus heb jij ook en wist je datje mail dat dan naar peter@pewispeedway.eu  

Terug naar Okt (2019)