Autocrossdag Ter Apel 13 oktober
02-10-2019
Groots spektakel, unieke mogelijkheid, autocrossers op het ovale asfalt!!!

Op zondag 13 oktober 2019 zal de inmiddels traditionele jaarlijkse autocrossdag in het autosportstadion “De Polderputten” in Ter Apel weer op het programma staan. Het ovale asfalt van “De Polderputten” zal dan opnieuw het strijdtoneel zijn voor een groot aantal deelnemers die normaliter uitkomen in de autocross.

Ook dit jaar zal het evenement weer doorspekt zijn met spanning, sensatie en vooral spektakel. Om het publiek een zo gevarieerd mogelijk programma te kunnen bieden hebben we uit alle sectoren van de autocross wel een klasse aan de start staan. Kortom voor elk wat wils. De races zullen om 11:30 uur beginnen.

Als klapstuk van de dag gaan we het evenement ook dit jaar weer spectaculair afsluiten met een zgn. CARAVAN-RACE.

Vooraanmelding/Inschrijving
Ook dit jaar dienen de deelnemers van alle klasses gebruik te maken van de voorinschrijving. Dit kan door middel van de NNO website, www.ovalracing-terapel, waar het digitale formulier ingevuld en verstuurd kan worden naar de organiserende NNO. Er gelden voor alle klasses een maximaal aantal inschrijvers. En iedere deelnemer kan slechts in één van de klasses deelnemen, om zoveel mogelijk coureurs de gelegenheid te geven op deelname aan de autocrossdag.

Dit jaar staan de volgende klasses op het programma:

Standaardklasse tot 1400 cc
Standaardklasse tot 1600 cc
Standaardklasse tot 2000 cc
Toerwagenklasse
Vrije Standaardklasse
Gastklasse; Bangerstox (maximaal aantal inschrijvers inmiddels bereikt)
Caravan-race

De online inschrijving is inmiddels geopend via de link op www.ovalracing-terapel.nl

NNO Ter Apel

Terug naar Okt (2019)