Hoe win jij het Dirtweekend ?
30-08-2019
De coureurs in de Stockcar F1, Junioren F2, FAC1600 en Rodeoklasse gaan aankomend weekend (31 augustus en 1 september) strijden in het Dirtweekend. Maar hoe word jij de grote kampioen? 

Allereerst super zaterdag, in Hallum rijden alle coureurs drie heats en een finale. De finale wordt gestart op dakkleur. In de vrije standaard wordt gestart op punten. In de finales maak jij kans op de in Hallum bekende goed gevulde enveloppen en bekers . In Hallum zijn fantastische prijzen te winnen!

Welke punten tellen mee voor zondag
F2 junior: Het gemiddelde behaalde punten over de heats in Hallum telt mee als 1 heat voor zondag. Heb je in Hallum 3x gewonnen en 3x 15 punten behaald dan neem je dus 15 punten mee naar zondag voor de startopstelling in de finale.

Rodeo: Het gemiddelde behaalde punten over de heats in Hallum telt mee als 1 heat voor zondag. Heb je in Hallum 3x gewonnen en 3x 15 punten behaald dan neem je dus 15 punten mee naar zondag voor de startopstelling in de finale.

FAC1600: Het gemiddelde behaalde punten over de heats in Hallum telt mee als 1 heat voor zondag. Heb je in Hallum 3x gewonnen en 3x 15 punten behaald dan neem je dus 15 punten mee naar zondag voor de startopstelling in de finale.

Stockcar F1: De behaalde punten over alle heats in Hallum tellen mee! Heb je in Hallum 3x gewonnen en 3x 15 punten behaald dan neem je dus 45 punten mee naar zondag voor de startopstelling in de stockcar F1 bokaal.

Hoe starten we in de finale op super zondag?

F2 junior: Degene met de meeste punten start vooraan!
RODEO: Degene met de meeste punten start vooraan!
FAC1600: Degene met de meeste punten start vooraan!
STOCKCAR F1: Degene met de meeste punten start vooraan in de F1 bokaal finale!
STOCKCAR F1: Rijdt op zondag ook een reguliere finale op dakkleur inclusief 3 heats.

Iedere wedstrijd dit jaar rijdt 1 klasse een speciale finale ter ere van het 40 jarig jubileum van de FAC. Dit keer de beurt aan de F1 namelijk de F1 bokaal waarvan Richard Minnema de grote motivator is en meer dan €3300,- weten te organiseren wat via prijzengeld enz. naar de winnaars in deze finale gaat.

Samen met de HAC heeft de FAC ook op zondag gezorgd voor een zeer aantrekkelijke prijzenpot voor de RODEO en FAC1600 De winnaars in de finale ontvangen de volgende geldprijzen op zondag. 450,- 300,- 200,- 175,- 150,- 125,- 100,- 75,- 50,-
In de F2 junioren is voor iedere hoogst gekwalificeerde dakkleur in de finale een band te winnen.

Ook in Hallum zijn nogmaals prachtige prijzen te verdelen. Een Dirtweekend wat het ook voor deze klassen zeer aantrekkelijk maakt.

Hoe win ik de titel

Bron FAC

Terug naar Aug (2019)