Verslag Bristol night race
19-08-2019
Hier is het einde van ons verhaal dan.
De weg naar Bristol en nog enkele beelden voor en tijdens de race.
Het was een goeie wedstrijd vol spanning van begin tot einde , veel leiders wissels , hard racen maar weinig crashes. Op een aantal ronden van het einde ging 11 Hamlin voorbij aan Matt D 95 en won de race. Het was een beetje een anti climax voor het publiek want iedereen wou dat Matt D de overwinning zou behalen en het was dan ook weinig sfeer na de finish. Er was ook boe geroep voor Hamlin. Na het podium kwam het interview met Matt D en toen was het terug volop roepen en applaus dat de man er zelfs eventjes niet kon van spreken en had zelfs een krop in de keel, hij was er zo van aangedaan.

Heel jammer eigenlijk , hij heeft op dit moment zelfs geen zitje voor 2020.
Matt is dan na alles gewoon blijven zitten op het circuit en zijn de mensen en de fans allemaal tot bij hem mogen komen voor fotos en handtekeningen.
Ik denk dat zowat het ganse stadium wou dat hij de wedstrijd won  buiten de Hamlin fans natuurlijk maar helaas , hij reed wel bijna 100 ronden aan kop.

Het stadium was zo een 80% gevuld , vroeger was het altijd vol en was er zelfs een wachtlijst voor tickets , nu is dit niet meer het geval maar volgens de insiders gaan ze er terug op vooruit.
Een jaar of 7 a 8 terug was er maar voor de helft meer volk.
De vroege Bristol race, dus de wedstrijd in mei  is er wel een pak minder volk, rond de 50000 mensen, nu zouden er ongeveer een 125000 zijn geweest.
Dat was het dan , ik hoop dat iedereen er een beetje van genoten heeft zowel van de fotos of van de verslagjes , wij in ieder geval onze trip.

Klik hier voor de fotos.

Tot gauw

Christof Vandekerckhove

Namens Pewi.nl danken wij Christof dat we mee hebben mogen genieten van zijn mooie trip naar USA.

Terug naar Aug (2019)