Bangers Marienvelde info
27-07-2019
Banger vrienden opgelet,

Met Bentelo en de teamrace Emmen achter ons kunnen we niet anders zeggen dat voor hen die erbij waren de spreekwoordelijke Banger rugzak verder gevuld is met onvergetelijke momenten!

Ondergetekende kan daar zeker over mee praten, want in een week een crispy yank bouwen... Affijn iedereen kent het en ik zal jullie er niet over lastig vallen. Sterker nog, ik wil jullie niet afhouden van het werk aan de vers aangeschafte Mondeos, Volvos en ander fijn banger materiaal wat de weg gaat maken naar de thuisbaan van de wreckingtrain: Marienvelde!
De startlijst begint mooi op te lopen, maar er is natuurlijk altijd plek voor hen die het lef en de power hebben om aan te treden in de onverbiddelijke arena onder de achterhoekse zon!
Nog even ter verduidelijking : iedere rijder of rijdster ontvangt 30 euro startgeld! Genoeg kampeer mogelijkheden en natuurlijk feest in de tent met liveband.
Ook is er autorodeo op zaterdag waar je met je banger aan mee kunt doen maar dit gaat buiten mij om. Het kan natuurlijk wel je rodeo teammaten mee over de streep trekken om er een top weekend van te maken.
En wat dacht je van zaterdag Bangers op Emmen en zondag Marienvelde!
Welkom zijn natuurlijk ook rijders die na Emmen hun auto afschrijven in Marienvelde.

Hierin wil ik wel duidelijk zijn:
De organisatie McM Marienvelde betaald de rijders omdat men verwacht dat de Bangers spektakel brengen. En dat is ons sinds 2003 altijd gelukt!
Dit betekent wel dat de auto waarmee je komt zelfstandig aan de start moet kunnen verschijnen. Niet meer en niet minder!
Dus coureurs die de schoorsteenmantel nog willen opsieren met de trofee waarop al je maten jaloers op zijn, waarop die mooie buurvrouw je heel anders gaat zien en waar jouw naam toegevoegd gaat worden aan de lijst met Winnaars waar JIJ ook wilt bijhoren :
Geef je op, gaaf weekend, gave banger race, relaxed maar wel wel strak georganiseerd.
Marienvelde : waar het publiek betaald en niet de rijders! 
Maar we kunnen het niet alleen, we hebben JOU nodig. App of via PB. 0615254989

Banger vrienden, ik zie jullie graag zondag 25 augustus!

Grt Morice

Terug naar Jul (2019)