Autocross Winsum 27 juli afgelast
20-07-2019
Helaas heeft het bestuur van AutoSport Groningen heden middag besloten om de autocross van aankomende zaterdag 27 juli af te gelasten wegens de te verwachten tropische weersomstandigheden.

Maar ASG, waarom nu al, het duurt immers nog een week! De gehele aankomende week worden er snoeihete tropische temperaturen verwacht. Daarnaast gaan de weermodellen ook voor de 27e juli richting tropisch.
Wij hebben niet alleen op de 27e een wedstrijd dag te organiseren, de hele aankomende week zullen we nodig hebben om alles op te bouwen. We hopen op ieder zijn begrip dat dit voor onze vrijwilligers geen pretje is, hiermee is de ervaring van de wedstrijd op 29 juni ook meegenomen in het besluit toen de temperaturen ook ruim 32 graden bedroeg.

We hebben daarom nu (al) dit besluit genomen om extra kosten te vermijden en zodat onze rijders nog tijdig hun weekend anders kunnen invullen.

We gaan in overleg met de gemeente Het Hogeland voor een vervangende datum in september.

Nogmaals, we hopen op een ieders begrip voor dit besluit. Maar iedereen die de 29e juni aanwezig was weet dat het geen pretje was. AutoSport Groningen wenst iedereen die met vakantie gaat een goede vakantie en graag tot zaterdag 7 september!

ASG

Terug naar Jul (2019)